Τηλεοπτικό τελικά το ντέρμπι ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΣ Λαμία της Κυριακής

Την Κυριακή 8/2/2015 στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕ Λάρισας, σε ένα από τους πλέον κρίσιμους αγώνες της ομάδας στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Football League ΟΠΑΠ 2014-2015 στις 15:00.

Διαιτητής της αναμέτρησης στο ντέρμπι του βορείου Ομίλου  θα είναι ο Γεώργιος Φουκάκης του Συνδέσμου Ηρακλείου με βοηθούς τους Κουντουρέλη Γεώργιο και Αργυρό Παναγιώτη του Συνδέσμου Αθηνών με 4ο τον Άγγελο Ευαγγέλου από τον Σύνδεσμο Αθηνών.

Τελικά μετά τις έντονες διαμαρτυρίες της Διοίκησης της ομάδας και των φιλάθλων ο  ΟΤΕ TV θα καλύψει τηλεοπτικά τον αγώνα.

Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 επικροτεί την απόφαση του OTE TV να καλύψει, τελικά, τηλεοπτικά την Κυριακή 8/2 στις 15:00 τον αγώνα μεταξύ των  ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής. Ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Football League κ. Σπύρο Καλογιάννη για την υπευθυνότητα που έδειξε στο μείζον αυτό θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης ενός σοβαρού ντέρμπι και για τις δύο ομάδες καθώς επίσης και την ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ για τη στήριξή της στο συγκεκριμένο θέμα.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.