«Τίτλοι τέλους» για τον Μάνο Γέμελο από το ΔΣ του Ολυμπιακού Λαμίας

Η αποχώρηση του Μάνου Γέμελου απ τα διοικητικά του   Ολυμπιακού Λαμίας  οριστικοποιήθηκε με την επιστολή που κοινοποίησε σήμερα στο διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας και  στην οποία και εξηγεί τους λόγους   αποχώρησης του απ τα διοικητικά του  συλλόγου. Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην «ερυθρόλευκη» ομάδα  , συμβάλλοντας σημαντικά στην αναγέννηση της και  στην παρουσία της στην κορυφαία  τοπική  κατηγορία οι «τίτλοι τέλους» γράφτηκαν   στην επιστολή του  :   

«Κυριε προεδρε. 
Πεντε χρονια περασανε και ειναι σαν να μην περασε μια μερα απο τοτε που στα πετρινα χρονια του Β τοπικου πηραμε την αποφαση να ασχοληθουμε με την ομαδα του Ολυμπιακου Λαμιας.
Περασαμε στιγμες ωραιες με ενταση χαρες συγκινησεις ενιοτε και λυπες αλλα το συμπερασμα ειναι ενα. 
Ολοι μας στον Ολυμπιακο Λαμιας καταφεραμε να φτασουμε την ομαδα σε ενα σημειο υψηλο. 
Εφτασε η ωρα να αποχωρησω απο τον συλλογο λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων αλλα ναστε βεβαιος οτι θαμαι παντα διπλα ως απλος φιλαθλος και χορηγος. 
Ευχομαι η ομαδα να παει ακομα πιο ψηλα μια και πλεον οι βασεις εχουν τεθει με ενα νεο επενδυτη που θα δωσει το κατι παραπανω.
Σας ευχαριστω πολυ για την αψογη συνεργασια μας.
Ενα μεγαλο ευχαριστω στα υπολοιπα μελη του ΔΣ στους προπονητες και αθλητες που συνεργαστηκα και τους απλους φιλαθλους που στηριξανε αυτη την προσπαθεια.. Δεν θα χαθουμε!!

Με τιμη 
Μανος Γεμελος» 

Με μια δεύτερη επιστολή  του, αυτή την φορά προς την Διοίκηση της Λαμίας ο Μάνος Γέμελος για τον ίδιο λόγο   υπέβαλε  και την παραίτηση  του από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑΣ.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.