Στο Καρπενήσι το Final Four του πόλο Ανδρών (Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Μαΐου)

Στην πόλη του Καρπενησίου θα διεξαχθεί μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις υγρού στίβου στην Ελλάδα, το Final Four του πόλο Ανδρών την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Μαΐου. Η σύγχρονη πισίνα του  Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καρπενησίου καθόλα έτοιμη υποδέχεται τέσσερις κορυφαίες ομάδες: Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και  Υδραϊκό και μεγάλους πολίστες.

Σε αντίθεση με το Καρπενήσι η πόλη της Λαμίας δεν κατάφερε να αποκτήσει  ένα κατάλληλο κολυμβητήριο αν και είχε ομάδες με μεγάλες δυνατότητες. Κι είναι πρόσφατη  και πονάει η άδοξη τύχη του ΝΗΡΕΑ Λαμίας, μιας επαρχιακής  ομάδας που εμφανίστηκε δυναμικά την περασμένη χρονιά στην Α1 κατηγορία του πόλο ανδρών  αλλά   κάτω από το βάρος  των  προβλημάτων και χωρίς στήριξη,  αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο περσινό φάιναλ-φορ του κυπέλλου  και  από το φετινό πρωτάθλημα.

Οι ημιτελικοί αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή 8 Μαΐου, στις 17:00 και στις 19:00και ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Μαΐου, στις 19:00.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν, ωστόσο θα επιτρέπεται μόνο σε εκείνους που θα έχουν προμηθευτεί εισιτήρια/προσκλήσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κολύμβησης τα οποία διατίθενται από το κεντρικό κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, το κτήριο του νέου Δημαρχείου (Ύδρας 6) και τα γραφεία του Κολυμβητικού Ομίλου Καρπενησίου στο Κολυμβητήριο Δήμου Καρπενησίου.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι, έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας , εκδόθηκε σήμερα (07-05-2015), Απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με τους αγώνες υδατοσφαίρισης (FINAL FOUR). Σύμφωνα με την Απόφαση αυτή, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων των  ομάδων «Ο.Σ.Φ.Π. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – Π.Α.Ο.Κ. – ΥΔΡΑΪΚΟΣ», στο ανωτέρω Δημοτικό Κολυμβητήριο, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.