Στην Τούμπα αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ σήμερα η Λαμία (Κυριακή, 7/4, 19:30)

Η προοπτική κατάκτησης του πρωταθλήματος έχει δημιουργήσει τεράστια αδημονία στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και η ομάδα της Λαμίας αναμένεται να  αντιμετωπίσει ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα  στο σημερινό αγώνα (Κυριακή 7/4, 19:30) κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ  στο γήπεδο της Τούμπας για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ήδη από τα 8.000 περίπου εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για την αναμέτρηση με τη Λαμία είχαν  διατεθεί μέχρι το Σάββατο 5.000 και  αν συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς η διάθεση τους τότε η Τούμπα θα είναι sold out το απόγευμα της Κυριακής.

Από την πλευρά της η Λαμία που έχει  κατοχυρώσει την παραμονή της στην Α Εθνική ετοιμάζεται για έναν δύσκολο αγώνα. Το Σάββατο το πρωί με βροχερό καιρό ολοκληρώθηκε στο γήπεδο της Καμαρίτσας  η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία .

 Για το σημερινό αγώνα ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στη διάθεση τους Πίτι,  Σκόνδρα,  Καρυπίδη, Καραμάνο, Εσταίν λόγω μικροτραυματισμών, ενώ αποκλείστηκε και ο «δανεικός» από τον ΠΑΟΚ Μελίσσας..

Η αποστολή που ταξίδεψε για Θεσσαλονίκη έχει ως εξής:

Saranov, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Adejo, Bejarano, Scardovelli, Asigba, Τζανετόπουλος, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Bertoglio, Tomas, Δημούτσος, Blažić, Μπουλούλης, Barrales, Assoubre, Romanic, Τσούκαλος.

Ο ΠΑΟΚ

Ο  τεχνικός του ΠΑΟΚ Λουτσέσκου έχει απουσίες λόγω τραυματισμών του Ζαμπά  και του  Λημνιού .

Η αποστολή: Πασχαλάκης,  Ρέι,  Μάτος,  Βιεϊρίνια,  Γιαννούλης,  Βαρέλα,  Κρέσπο,  Ίνγκασον, Κάνιας,  Μίσιτς,  Σάκχοφ,  Ολιβέιρα,  Ελ Καντουρί,  Πέλκας,  Μπίσεσβαρ,  Ενρίκε,  Άκπομ,  Σφιντέρσκι.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Τάσης (Ηπείρου), με βοηθούς τους Δημητριάδη(Καστοριάς) και  Κολοσιώνη (Αιτ/νίας), 4ος: Φωτιάς (Πέλλας).

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.