ΣΗΜΕΡΑ: Ολυμπιακός -ΛΑΜΙΑ στο Καραϊσκάκη στις 15.00- Οι συνθέσεις των ομάδων

Η 25η αγωνιστική της Super League 1 συνεχίζεται σήμερα Κυριακή 7/3  με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 15:00 την Λαμία.

Η προετοιμασία της Λαμίας ολοκληρώθηκε το Σάββατο . Ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

31. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος
99. Κατσίκας Παναγιώτης

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος
24. Βύντρα Λουκάς
39. James Manjrekar
50. Asigba Mark
52. Σταμούλης Κωνσταντίνος

3. Σαραμαντάς Γεώργιος
8. Guga
12. Martinez Angel
14. Μαργαρίτης Αθανάσιος
25. Βασιλακάκης Θεόδωρος
26. Bjarnason Elmar
28. Χατζηστραβός Ζήσης
61. Μπουλούλης Κωνσταντίνος

9. Piti
11. Καραμάνος Αναστάσιος
18. Romanic Lazar
70. Deletic Milos
77. Κωστίκα Βασίλειος

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα.

Στην οποία συμπεριλήφθηκαν συνολικά 22 ποδοσφαιριστές. Μέσα στην αποστολή είναι και οι Ζοσέ Σα, Ματιέ Βαλμπουενά. Αμφότεροι είχαν μείνει εκτός πλάνων του αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.Εκτός είναι ο τιμωρημένος Καμαρά.

Την αποστολή αποτελούν οι: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Λαλά, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει το παιχνίδι Ολυμπιακός-Λαμία, που είναι προγραμματισμένο για τις 15:00, μπορεί να το δει στο Novasports 1HD.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.