ΣΗΜΕΡΑ: Με Πίτι και στόχο το τρίποντο ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Αθηνών (ΔΑΚ, 27/1,16.00)

Δύσκολο παιχνίδι εντός έδρας περιλαμβάνει η 18η αγωνιστική της SuperLeague για τον ΠΑΣ Λαμία, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Αθηνών στο ΔΑΚ (27/1, 16:00).

Η ομάδα του Μάκη Χάβου,  με αναπτερωμένο το ηθικό μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού  για το Κύπελλο Ελλάδος  θέλει να συνεχίσει με νίκη και στο πρωτάθλημα της SuperLeague.

Μάλιστα, μετά από τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα χθες επί του Απόλλωνα Σμύρνης, η Λαμία  έχει στόχο  το τρίποντο που θα την βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη.

Ντεμπούτο για τον βετεράνο  Πίτι  που λατρεύτηκε από τους φιλάθλους και επιστρέφει πάλι στην Λαμία μετά  από ένα εξάμηνο.  Την Παρασκευή  το πρωί ο 37χρονος Ισπανός  ανακοινώθηκε από τη Λαμία, το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση και το Σάββατο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Λαμίας. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπόγιαν Σαράνοβ, Μάρκο Μπλάζιτς, αλλά κι ο αρχηγός, Ανέστης Αναστασιάδης και ο Κώστας Καραγκούνης.

Η αποστολή της Λαμίας αποτελείται από τους: Μελίσσα, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλο, Αντέτζο, Καρυπίδη, Σκόνδρα, Σκαρντοβέλι, Ασίγκμπα, Πλιάτσικα, Μπερτόγλιο, Πίτι, Τομάς, Δημούτσο, Επστάιν, Μπουλούλη, Μπαράλες, Καραμάνο, Ρόμανιτς και Τσούκαλο.

Από την πλευρά του ο τεχνικός Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε τους 19 παίκτες του Ατρομήτου, που θα πάρει στη Λαμία   συμπεριλαμβάνοντας στην αποστολή για πρώτη φορά τον Ουάρντα, ο οποίος επέστρεψε στο Περιστέρι.

Την αποστολή του Ατρόμητου αποτελούν οι: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Σάκιτς, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ουάρντα, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ και Κατράνης.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.