Σήμερα στις 19:00 ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό

Με μεσημεριανή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης, ο ΠΑΣ Λαμία ολοκλήρωσε την Παρασκευή την προετοιμασία του για μία ακόμη «μάχη» που θα δώσει για την παραμονή στην Super League Σουρωτή, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Το παιχνίδι που είναι στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει στις 19:00’ και οι φίλαθλοι μπορούν ακόμη να προμηθεύονται εισιτήρια από τα εκδοτήρια στο ΔΑΚ Λαμίας που θα ανοίξουν στις 12:00 το μεσημέρι (ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ).

Η τιμή τους – πλέον – είναι στα 10€ για όλες τις κερκίδες του γηπέδου εκτός από τις 3 και 4 που είναι 25€.

Η τιμή του παιδικού εισιτηρίου (παιδιά γεννημένα μέχρι και το 2005) είναι 3€ για όλο το γήπεδο εκτός από τις κερκίδες 3 και 4 στις οποίες ΔΕΝ εκδίδονται παιδικά εισιτήρια.

Οι αποστολές των δύο ομάδων

Στα πλάνα του Μάκη Χάβου τώρα υπολογίζεται κανονικά ο νεοαποκτηθείς Ζαν Λουκ Ασούμπρε, που βρίσκεται στην αποστολή.

Αντίθετα απών θα είναι ο Σαράνοβ και οι τραυματίες Μπλάζιτς, Μπεχαράνο, όπως και οι Αναστασιάδης, Καραγκούνης που έλειψαν και από το προηγούμενο ματς. Εκτός και ο επίσης νεοαποκτηθείς Άνταμ Τζανετόπουλος.

Αναλυτικά: Μελίσσας, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Πίτι, Μπερτόγλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ασούμπρε, Ρόμανιτς και Τσούκαλος.

Με αρκετές απουσίες όμως έρχεται και ο Παναιτωλικός. Ο Τραϊανός Δέλας δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μοράρ και Μαρινάκη, στους τιμωρημένους Μάζουρεκ και Μανά, καθώς επίσης και στους Καμαρά, Πάουλο, Γιαννιώτη και Νταλακούρα.

Η αποστολή έχει ως εξής: Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Ντίας, Ουίλιαν, Παρράς, Μιχάι, Βασιλούδης, Μαλής, Γιαννιώτης Δ., Μπελεβώνης, Τσιγγάρας, Άργκους, Λιάβας, Γκούγκα, Τσοκάνης, Λουσέρο, Αμαράλ και Μπαϊροβιτς.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.