ΠΑΣ Λαμία: O Αντωνίου αναλαμβάνει προπονητής – Αποχαιρέτισε τους παίκτες ο Χάβος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΣ Λαμία, όχι προς την κατεύθυνση της διάλυσης όπως κάποιοι βιάστηκαν να προδιαγράψουν, αλλά ως προς τη συνέχεια, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 1.

Το απόγευμα της Δευτέρας (6/8) ο Μάκης Χάβος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης όπου αποχαιρέτισε τους παίκτες και εν συνεχεία αποχώρησε.

Η προπόνηση έγινε κανονικά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μουντάκη και με γυμναστή τον Γιώργο Αδάμ.

Ακολούθησε το μεσημέρι της Τρίτης η υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον 44χρονο τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου. Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ήρθε στη Λαμία αφού συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ μαζί του στο τεχνικό team θα είναι και ο Γιάννης Προβίδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 44χρονο προπονητή Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος θα έχει άμεσο συνεργάτη και βοηθό τον Γιάννη Προβίδα. Η Διοίκηση του Συλλόγου τους στηρίζει, τους καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Στο νέο μας προπονητή ευχόμαστε χρόνια πολλά σήμερα για την ονομαστική του εορτή!»

Συνεχίζουμε!…

Αυτό που είναι φανερό τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ότι η ομάδα συνεχίζει στον κορμό που έχει ήδη χτιστεί με προσθήκες που θα προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα μετά την αθέτηση της συμφωνίας από μέρους της κρατικής ΕΡΤ.

Η παρουσία – παραμονή του Πανουργιά Παπαϊωάννου στην ομάδα μέχρι το τέλος τουλάχιστον του χρόνου, αποτελεί εγγύηση ότι ο σύλλογος συνεχίζει απρόσκοπτα με την απαραίτητη αναπροσαρμογή των εξόδων. Υπάρχει χρονικό περιθώριο σε όποιον μπορεί, αλλά κυρίως θέλει, να γίνει συνοδοιπόρος της νέας προσπάθειας.

Την περασμένη σεζόν ο ΠΑΣ Λαμία, ήταν η πρώτη επαρχιακή ομάδα τερματίζοντας στην 7η θέση. Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι έπαιξε – στα περισσότερα από τα παιχνίδια – ωραίο ποδόσφαιρο αναγκάζοντας ακόμη και φιλάθλους άλλων ομάδων να την χειροκροτήσουν.

Στα πρώτα φιλικά πιστοποίησε ότι υπάρχει καλή ποιότητα και δύναμη και ένα σύνολο, που με τις κατάλληλες προσθήκες, μπορεί να σταθεί στη μεγάλη κατηγορία.

Ο μεγαλομέτοχος φαίνεται ότι είχε στα σκαριά τρεις τουλάχιστον μεταγραφές, οι οποίες και θα πραγματοποιηθούν σε συνεννόηση όμως με το νέο τεχνικό.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.