Ο Γιώργος Πετράκης βρίσκεται ήδη στη Λαμία για να αναλάβει προπονητής

Μπορεί ακόμη να μην έχει λυθεί τυπικά το συμβόλαιο του Άκη Μάντζιου, όμως, στη Λαμία βρήκαν τον επόμενο τεχνικό.

Σύμφωνα με το sportime όλα έχουν δρομολογηθεί για την αντικατάσταση του Άκη Μάντζιου. Πρόκειται για λύση από το κάτω ράφι, ένα στοίχημα εάν θέλετε. Ο Γιώργος Πετράκης βρίσκεται ήδη στη Λαμία και όλα δείχνουν πως είναι έτοιμος να αναλάβει,αφού συζητείται πως αύριο Πέμπτη θα πέσουν οι υπογραφές.

Και φαίνεται πως είναι πράγματι ένα στοίχημα για την Λαμία.

Ο 32χρονος τεχνικός έχει προπονήσει έως τώρα μόλις δύο επαγγελματικές ομάδες  και αμφότερες ήταν στη Super League 2. Η μία ήταν ο Κισσαμικός, όπου την πρώτη χρονιά πήγε πολύ καλά και την επόμενη απολύθηκε έχοντας τους Χανιώτες τελευταίους. Η δεύτερη ο Καραϊσκάκης Άρτας, τον οποίο ανέλαβε μετά την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος φέτος. Λίγο πριν γίνει κάτοικος Άρτας είχε φτάσει κοντά στο να αναλάβει την Καλαμάτα της Football League.Το συμβόλαιό του με τον Καραΐσκάκη έληξε σήμερα.

Στον Κισσαμικό είχε 48 ματς, ενώ στον Καραΐσκάκη άλλα οκτώ. Νωρίτερα είχε κοουτσάρει Ερμή Ζωνιανών, Ηρόδοτο και ΑΟ Τυμπακίου.

Ο Πετράκης, γιος του Γιάννη που ήταν προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν του Ολυμπιακού Λευκωσίας, είναι μπροστά στην πιο μεγάλη πρόκληση της καριέρας του.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.