Ξάνθη-Λαμία έμειναν στο 0-0

Ξάνθη – Λαμία 0-0 έμειναν στο 0-0 στο Xanthi FC Arena και πήραν από έναν βαθμό της ισοπαλίας, χάνοντας έτσι μεγάλο έδαφος για είσοδο στα πλέι οφ της Super League 1.

Ήταν ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις με τις δυο ομάδες να προσπαθούν περισσότερο να μην  δεχτούν  γκολ από τον αντίπαλο.

Η Λαμία έγινε περισσότερο επιθετική στην επανάληψη και είχε κλασικές ευκαιρίες να σκοράρει με Βιγιάλμπα, Σάλιακα (δυο φορές), Νιασέ.

 Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τη Λαμία ήταν στο 80′. Όταν ο Σάλιακας βγήκε τετ α τετ που έφυγε μόνος από τη μεσαία γραμμή και πλάσαρε πάνω στον Άμπαντ.   

Λίγο αργότερα, στο 85′ ο Τζουρίτσκοβιτς σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου και να περνάει παράλληλα με τη γραμμή. Οι Ακρίτες πίεσαν στο τέλος για το γκολ της νίκης, διαμαρτύρονταν σε κάθε… πέσιμο μέσα στην περιοχή, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Σιδηρόπουλος

Ξάνθη (Γ. Παράσχος): Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Τεσέιρα (78′ Ντε Αμορίμ), Φοσέ (53′ Τζουρίτσκοβιτς), Σόσα, Καμαρά (73′ Κοβάτσεβιτς), Κασάδο, Καρασαλίδης, Μουλέν, Στάρτζεον, Κάστρο.

Λαμία (Ά. Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Βιγιάλμπα (65′ Σάλιακας), Μπεχαράνο, Δημούτσος (81′ Τιρόνε), Νιασέ, Καραμάνος, Βασιλόγιαννης (87′ Σασί).

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.