Λαμία – Πανιώνιος 1-1: Ατυχία για τη Λαμία στις καθυστερήσεις

Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚΛ τον ανανεωμένο Πανιώνιο. Η Λαμία ήταν εκείνη που έδειχνε να κρατά τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά οι «κυανέρυθροι» με τέρμα του Αραμπούλι στις καθυστερήσεις (90+2′) κατάφεραν να πάρουν το βαθμό κάνοντας το 1-1.

ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Η ΑΜΥΝΑ

Το αγωνιστικό πλάνο των δύο προπονητών ήταν ξεκάθαρο. Αμφότεροι δεν ήθελαν να δεχτούν κάποιο τέρμα και προσπάθησαν να κρατήσουν την αντίπαλη ομάδα όσο πιο μακριά γινόταν από την εστία τους.

Οι γηπεδούχοι δεν άλλαξαν την αγαπημένη τους πεντάδα στην άμυνα. Βάντερσον, Πλιάτσικα, Βύντρα, Αντέτζο και Σάλικας ήταν το τείχος μπροστά από τον Βελίδη, ενώ από την άλλη ο Πανιώνιος έπαιξε με 4-2-3-1 με τους Κόρμπο και Μαξίμοβιτς να κάνουν πολλά χιλιόμετρα.

Τόσο ο Αντωνίου όσο και ο Παπαβασιλείου προσπάθησαν να βρουν κενούς χώρους στην αντεπίθεση, αλλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αυτό δεν συνέβη για καμία από τις δύο ομάδες.

ΜΙΑ ΓΚΑΦΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ

Οι καλές φάσεις στο παιχνίδι ήταν ελάχιστες. Ο Αντωνίου αποφάσισε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του βάζοντας τον Σασί στη θέση του Βύντρα και αλλάζοντας το 5-4-1 σε 4-2-3-1. Αυτό έδωσε κάποια μέτρα στη Λαμία, αλλά τίποτα παραπάνω.

Τελικά, ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν οι γηπεδούχοι το έκανε ο Κότνικ άθελα του. Ο Μπεχαράνο στο 69′ έκανε το μακρινό σουτ, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έκανε το μοναδικό του λάθος στο παιχνίδι και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

ΤΟΝ ΛΥΤΡΩΣΕ Ο ΠΙΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗΣ

Ο Πανιώνιος δεν έδειχνε ικανός να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης αφού οι παίκτες του τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια. Τελικά, τον λύτρωσε ο πιο επικίνδυνος παίκτης του.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αραμπούλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Γεωργιανός επιθετικός έγινε αποδέκτης της μέσα στην περιοχή, ξέφυγε από τον Σκόνδρα και με σουτ με τη μία έκανε το τελικό 1-1.

ΤΟ VAR ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Σε ένα ακόμα παιχνίδι είχαμε αρκετή συζήτηση σχετικά με την χρήση του VAR. Στο 75′ ο Σασί μετά από εξαιρετική ενέργεια κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως το τέρμα του δεν μέτρησε ποτέ. Όπως φάνηκε από το VAR ότι στην αρχή της φάσης ο Δημούτσος έκλεψε την μπάλα με το χέρι.

Η Λαμία διαμαρτύρεται για μία φάση στις καθυστερήσεις όπου ο Ο Δημούτσος και πάλι βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο διαιτητής δεν κοίταξε καν το VAR.

Οι συνθέσεις:

Λαμία: Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βύντρα (60’ Σασί), Βάντερσον, Σάλιακας, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (85’ Σκόνδρας), Καραμάνος, Τουράμ (70’ Βασιλόγιαννης)

Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέντζας, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Τσιλούλης, Καμαρά (46 Παπανικολάου), Άρτσε (67’ Μανιώτης), Αραμπούλι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θέση Ομάδα Βαθμοί
1. Ολυμπιακός 10
2. Π.Α.Ο.Κ. 10
3. Ξάνθη 9
4. Α.Ε.Κ. 9
5. Βόλος 9
6. Ο.Φ.Η. 7
7. Άρης 5
8. Α.Ε.Λ. 4
9. Αστέρας 3
10. Λαμία 3
11. Ατρόμητος 2
12. Παναθηναϊκός 2
13. Παναιτωλικός 0
14. Πανιώνιος -2

 

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.