Λαμία-Παναθηναϊκός (0-2)- Οι «πράσινοι» έσπασαν την κακιά παράδοση στη Λαμία με δυο γκολ του Καρλίτος

Με τον Καρλίτος να σκοράρει δύο φορές, ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη φετινή του νίκη επικρατώντας 2-0 της Λαμίας εκτός έδρας για πρώτη φορά και ξόρκισε την κακή παράδοση στην πόλη της Φθιώτιδας.

Η Λαμία έχει έναν βαθμό σε πέντε ματς και για άλλη μια φορά δεν  τα κατάφερε να ξεκολλήσει από την ουρά  του βαθμολογικού πίνακα με τα περιθώρια  συνεχώς να στενεύουν.

Οι πράσινοι βρήκαν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά φέτος βρήκε γκολ πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα. Παρά το γεγονός πως δεν ξεκίνησε καλά το ματς κατάφερε να σκοράρει στο 8′ με κεφαλιά του Καρλίτος στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ του Χατζηγιοβάνη.

Καθοριστική στιγμή του αγώνα ήταν η απόκρουση του πέναλτι του Ρόμανιτς από τον Διούδη στο 20′ με τον γκολκίπερ του τριφυλλιού να κρατά το 1-0 και να δίνει επιπλέον ψυχολογία στους πράσινους.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ  δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά προσπάθησε να πιέσει στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους. Ο Παναθηναϊκός μπήκε με διάθεση να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού και να ψάξει με υπομονή το δεύτερο γκολ και το πέτυχε στο 60ο λεπτό, ξανά με τον Καρλίτος. Ο Ισπανός είδε το κενό στην άμυνα της Λαμίας, μετά τη σέντρα-σουτ του Χατζηγιοβάνη και την ασθενή απόκρουση του Θεοδωρόπουλου, πέτυχε από κοντά το 2-0  πανηγυρίζοντας τη νίκη.

ΛΑΜΙΑ (Μπ. Τεννές): Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα (46’ Βιγιάλμπα), Αντέτζο, Βύντρα, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Μπουλούλης (86’ Σαραμαντάς), Μπαχανάκ, Ντέλετιτς, Ρόμανιτς (75’ Μπιανκόνι), Καραμάνος (29’ λ.τρ. Αραμπούλι, 86’ λ. τρ. Τσούκαλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης (77’ Μολό), Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Σαβιέρ (88’ Βιγιαφάνιες), Μακέντα (82’ Αλεξανδρόπουλος), Καρλίτος (88’ Καμπετσής).

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.