Λαμία-ΟΦΗ (1-2). Δεύτερη ήττα για τη Λαμία μέσα στην έδρα της

Ο ΟΦΗ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 στην έδρα της Λαμίας στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague. Το πρώτο τέρμα σημειώθηκε με αυτογκόλ του Βύντρα (35′), ο Σαρδινέρο πέτυχε το δεύτερο τέρμα (72′). Μείωσε ο Ρόμανιτς στο 90+5′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η Λαμία πληρώνοντας τα λάθη της  μετά την ήττα  από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη  γνώρισε  την ήττα μέσα στο Αθανάσιος Διάκος αν και ήταν καλύτερη και είχε τις  περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι.

Οι φάσεις στο πρώτο μέρος ήταν ελάχιστες, αφού οι προσεγγίσεις των δύο ομάδων ήταν προσεχτικές.

Η Λαμία  πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο θέλοντας να πετύχει την γρήγορη ισοφάριση αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 50′ ο Ο Σωτηρίου έχασε την κατοχή από την πίεση του Ρόμανιτς, αλλά κανείς δεν βρέθηκε στη συνέχεια να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 55′ ο Ρόμανιτς πάτησε περιοχή, γύρισε στον Βιγιάλμπα που βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι, αλλά εκείνος δεν έκανε καλό τελείωμα.

Το γκολ ήρθε για τον ΟΦΗ στο 35ο λεπτό από ένα μοιραίο λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων. Ο Νέιρα βρέθηκε στην περιοχή, σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Σκόνδρα, πήρε ύψος και εξαιτίας κακής συνεννόησης ανάμεσα στον Επασί και τον Βύντρα κατέληξε εν τέλει στα δίχτυα, με τον τελευταίο να χρεώνεται το αυτογκόλ και τους Κρητικούς να προηγούνται στο σκορ.

Ο ΟΦΗ με την  συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού κάνει τρεις αλλαγές  βελτιώνοντας την εικόνα του στο κέντρο  και ισορροπώντας το ματς. Μάλιστα  στο 74΄β  η σέντρα  του Κοροβέση βρήκε τον Σαρδινερο- είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι –  αφύλαχτο στην καρδιά της άμυνας  της Λαμίας – και με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-2

Το φινάλε της αναμέτρησης ήταν δραματικό. Η Λαμία κέρδισε πέναλτι στο 90′ εξαιτίας ανατροπής του Ρόμανιτς από τον Σελίμοβιτς, φάση που ελέχθηκε ενδελεχώς στο VAR. Ο Ρόμανιτς ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε κάνοντας το 1-2. Η Λαμία πίεσε μέχρι το τέλος πατώντας στην περιοχή του Σωτηρίου, αλλά το σκορ δεν άλλαξε τελικά και ο ΟΦΗ έφυγε με το διπλό.

ΛΑΜΙΑ:  Επασί, Σκόνδρας (66′ Προβυδάκης), Αντέτζο, Βύντρα, Σαραμαντάς, Νιάσε (76′ Γκούγκα), Μπεχαράνο, Βασιλόγιαννης (76′ Κωστίκας), Βιγιάλμπα (64′ Μπιανκόνι), Καραμάνος (46′ Χατζηστραβός), Ρόμανιτς 

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουές, Σελίμοβιτς, Διαμαντής (61′ Μεγιάδο), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σακόρ (61′ Σολίς), Στάικος (60′ Σαρδινέρο), Νέιρα, Ναμπί (90’+7′ Βούρος), Γκαργκαλατζίδης (77′ Γρίβας) 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.