Λαμία – ΑΕΛ ισόπαλες 0-0 στο ΔΑΚ

Λαμία και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 για την 6η αγωνιστική των playouts της Super League στο ΔΑΚ, σε έναν αγώνα με ελάχιστες ευκαιρίες και φτωχό θέαμα,  χωρίς  βαθμολογικό κίνητρο.

Με τον βαθμό αυτό η  ΛΑΜΙΑ έφτασε τους 34 βαθμούς, με την φιλοξενούμενη να πηγαίνει στους 35.

Η ΑΕΛ  πέρα από δύο ευκαιρίες στο 13ο και στο 29ο λεπτό με τον Θανάση Παπάζογλου, δεν απείλησε με αξιώσεις την εστία του Επασί. Από την άλλη πλευρά, η Λαμία παρουσίασε μία μέτρια εικόνα στα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης, με συνέπεια να μην δημιουργήσεις επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στα καρέ του Έγκμουντουρ Κρίστινσον. 

Μετά το 35ο λεπτό οι  παίκτες της Λαμίας άρχιζαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, αλλά το σουτ του Ντάνι Μπεχαράνο στο 38′ και η κεφαλιά του Γιάννη Σκόνδρα στο 44′ δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Αποτέλεσμα, οι δύο ομάδες ουσιαστικά να αλληλοεξουδετερωθούν και να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες 0-0, με highlight του πρώτου μέρους μία εντυπωσιακή προσπάθεια του Λάζαρ Ρόμανιτς μπροστά σε Μπέρτο – Σετσέροβιτς που δεν κατάληξε σε ευκαιρία.

Ο Ρόμανιτς ήταν ο κορυφαίος της Λαμίας, με τον Επασί να δηλώνει έτοιμος όποτε χρειάστηκε. Οι Φιλίπ, Μάρκοβιτς και Παπάζογλου ήταν οι καλύτεροι των φιλοξενούμενων.

Οι συνθέσεις:

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Σκαρντοβέλι, Αντέτζο, Βύντρα, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Καραμάνος (81΄ Βασιλόγιαννης), Ρομανίτς, Σάλιακας, Αραβίδης (84΄ Σάσι)

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μπέρτος, Φίλιπ, Μάρκοβιτς, Ηλιάδης, Γκαζάλ (35΄ Μιχαήλ), Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Σίλβα (71΄ Λουφάκης), Πίνακας, Παπάζογλου

Διαιτητής: Σέζος
Βοηθοί: Κωνστάντιος, Μαυρουδής
4ος: Τσαμούρης
VAR: Γκορτσίλας
AVAR: Κωνσταντίνου

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.