Κύπελλο Ελλάδας: Λαμία -Ολυμπιακός σήμερα (17.00) στο ΔΑΚ

Η αυλαία της προημιτελικής φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Ποδοσφαίρου ανοίγει σήμερα (18:00)  με τη Λαμία να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΔΑΚ.

Ο πρωτοπόρος Ολυμαικός   θα επιδιώξει να υπερνικήσει το εμπόδιο της Λαμίας που  κατάφερε την περασμένη χρονιά να αποκλείσει τους ερυθρόλευκους στη φάση των «8»  του κυπέλλου και να πάρει την εκδίκηση του με ένα καλό  προβάδισμα πρόκρισης.

 Η Λαμία που προσέρχεται μετα από δυο ήττες στο πρωτάθλημα  δεν έχει στόχο την διάκριση στο Κύπελλο για αυτό και ο  Ακης Μάντζιος αποφάσισε να κάνει εκτενές rotation, αφήνοντας εκτός βασικούς του παίκτες όπως οι Ντάνιελ Αντέτζο, Βασίλης Πλιάτσικας και Ελίνι Δημούτσος.  

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός  περιλαμβάνει στην αποστολή τους  νεοαποκτηθέντες παίκτες του που αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο σήμερα. Ο λόγος για τον Καφού, τον Εμρέ Μορ και τον Χασάν. 

Αναλυτικά η αποστολή:

Αλέν, Τζολάκης, Καραργύρης, Τοροσίδης, Γκασπάρ, Μαρτίνης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπέλιτς, Καμαρά, Ξενιτίδης, Καφού, Μορ, Μασούρας, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Σουντανί, Χασάν.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.