Η αποστολή της Λαμίας για τον Κυριακάτικο αγώνα με τη Λάρισα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, για τον Κυριακάτικο αγώνα (8/11 στις 17:15) στο γήπεδο Αλκαζάρ με αντίπαλο τη Λάρισα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten 2020-2021.

O Μπάμπης Τεννές συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ζιούλης, Σκόνδρας, Μπάχανακ, Ασίγκμπα, Σαραμαντάς, Βασιλόγιαννης, Μαργαρίτης (1η συμμετοχή), Μπεχαράνο, Χατζηστραβός, Τσούκαλος, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς και Κωστίκας.

Για διαφόρους λόγους στη Λαμία έμειναν παίκτες 11αδας, όπως ο Βύντρα, ο Νιάσε, ο Βιγιάλμπα, αλλά και οι Βασιλακάκης, Προβυδάκης, Μπιανκόνι.

Ένα δείγμα θετικό στα 52 βρέθηκε στην ΑΕΛ και ακολουθήθηκαν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ανάμεσα στις ενέργειες η απολύμανση στο Προπονητικό Κέντρο των Δένδρων, στο Στάδιο Αλκαζάρ και στο λεωφορείο της πρώτης ομάδας.

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί και η ομάδα της ΑΕΛ με το Μιχάλη Γρηγορίου να ανακοινώνει τους παρακάτω 21:

Νάγκυ, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μούζεκ, Μπέρτος, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Στελιάνο, Σπάρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Κωστή, Νικολιάς, Δάκτυλας, Πλατέλλας, Γιουνές, Ντουρμισάι, Τρούγιτς, Πινακάς και Κοτσιανούλης.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.