Επέστρεψε δυνατή στη δράση η Λαμία!

Λαμία και Παναιτωλικός επέστρεψαν στη δράση  στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League στο ΔΑΚ. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν τους βαθμούς με τους φιλοξενούμενους να μάχονται για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.  Το σφύριγμα του διαιτητή βρήκε δίκια την ομάδα της Λαμίας  νικήτρια με  2-0 σε ένα παιχνίδι δυνατό με πολλες ευκαιρίες.

Λαμία – Παναιτωλικός 2-0 (ΕΡΤ Sports)

Γκολ: 29′ Βιγιάλμπα, 78′ Μπιανκόνι

29΄ Γκοοολ για τη Λαμία! Ο Μπεχαράνο από πίσω αριστερά βγάζει την μπαλιά για τον Αραβίδη. Αυτός μπαίνει στην περιοχή από αριστερά, περιμένει καθώς με προσποίηση ξεμαρκάρεται από τον Μαλή και σπάει στον Βιγιάλμπα. Ο Αργεντινός από το κέντρο της περιοχής στέλνει την μπάλα σε κενή εστία. Ανοίγει το σκορ για την ομάδα της Φθιώτιδας.

78′ Γκοοολ για τη Λαμία! Ο Μπεχαράνο έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μπιανκόνι με πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, κοντά στο σημείο του πέναλτι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Κίτρινες κάρτες: Σκόνδρας, Μπουλούλης – Ντάουντα, Μαλής

Κόκκινες κάρτες:

Λαμία (Μάντζιος): Κάχριμαν, Βάντερσον, Αντέτζο, Βύντρα, Σκόνδρας, Νιασέ (76′ Δημούτσος), Βασιλόγιαννης (76′ Μπιανκόνι), Μπεχαράνο ( Πλιάτσικας 87), Βιγιάλμπα (55′ Μπουλούλης), Αραβίδης (55′ Καραμάνος), Ρόμανιτς.

Παναιτωλικός (Χάβος): Φερνάντες, Μάρτιν (72′ Λουσέρο), Μαλής, Τζανακάκης, Σίεστεντ (46′ Λιάβας), Τσιγγάρας (72′ Αριγίμπι), Ρόσα, Μουνιέ (72′ Μπαΐροβιτς), Άλβαρες, Ντάουντα( 83′ Ντουάρτε), Ντίας.

Απο τις ταράτσες παρακολούθησαν ον αγώνα οι φίλαθλοι

Μπορεί η παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες να μην επιτρέπεται, προς το παρόν, κατά τη διάρκεια των αγώνων, ωστόσο η λύση πάντα υπάρχει για απομακρυσμένη θέαση και οι φίλοι της Λαμίας την βρήκαν!

Βρέθηκαν στις ταράτσες πίσω από το ΔΑΚ και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν για την αγαπημένη τους ομάδα!

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.