Εγκαίνια Γραφείου Lamia Run Festival (Δευτέρα 10 Μαρτίου)

H Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) «ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ» σας προσκαλεί τη Δευτέρα,  10 Μαρτίου 2014, ώρα 19:00 μ.μ. στα εγκαίνια του γραφείου της που άνοιξε για το  Lamia Run Festival 2014. Ευρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη, αρ. 35, πλησίον της πλατείας Πάρκου, στη Λαμία.

Συνοπτικό Πρόγραμμα    Λαμία 12 Απριλίου και 11 Μαΐου 2014

 LamiaRunFestival

Ο νυχτερινός αγώνας δρόμου 10.000μ και 3.000μ Λαμίας 12 Απριλίου 2014 (LamiaNight  & Run) για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Ο αγώνας «LamiaNight & Run» ανήκει στην κατηγορία cityrun με κυκλική πορεία στους ασφάλτινους δρόμους της πόλης. Είναι επίσημα μετρημένη-πιστοποιημένη διαδρομή. Η διαδρομή θεωρείται ασφαλής, παρότι είναι νυχτερινός αγώνας, καθώς αποτελείται από φωτισμένους δρόμους και τμήμα του ποδηλατόδρομου της πόλης.

Πραγματοποιείται για δεύτερη φορά και αποσκοπεί στην συμμετοχή αθλητών επιπέδου ώστε να προωθηθεί το μαζικό δρομικό κίνημα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες τις κοινωνίας.

Η επιτυχία του ήταν πρωτοφανής και πλέον, η καταξίωση και η πανελλήνια αποδοχή του αποτελούν αντικειμενικούς σκοπούς της φετινής διοργάνωσης.

Το «LamiaFun and Run» είναι ένας συμπληρωματικός αγώνας 3ων χιλιομέτρων. Ο αγώνας αυτός έχει τη χαρακτηριστική λέξη που τον προσδιορίζει, τη λέξη Fun. Αποσκοπεί στην μαζική συμμετοχή φίλων της άθλησης και αποκτά κοινωνικό χαρακτήρα.

Και ο αγώνας  «LamiaCityTrailRun»  11 Μαΐου  2014 για 1η χρονιά.  Ένας αγώνας περίπου 27 χλμ μέσα σε αστικό περιβάλλον. Η διαδρομή είναι χαραγμένη έτσι ώστε να διατρέχει τον αστικό και περιαστικό ιστό της Λαμίας (τους πεζόδρομους – ποδηλατόδρομους, ιστορικά μνημεία, πάρκα και αξιοθέατα).

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.