Διέλυσε τη Λαμία ο Ολυμπιακός μέσα στην έδρα της με 0-6! Παραιτήθηκε ο Μπάμπης Τεννές…

Τη μεγαλύτερη σε έκταση φετινή του νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 0-6 εκτός έδρας της Λαμία. Οι Ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης κι έφτασαν σε μια άνετη νίκη που τους διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας λίγες ημέρες πριν από το εξ αναβολής ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. 

Αντιθέτα η Λαμία παρέμεινε για ένα ακόμη ματς από το ξεκίνημα της σεζόν δίχως νίκη κι έχοντας μόνο δύο βαθμούς και η συνέχεια   στο πρωτάθλημα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη

Σκόρερ στη νίκη των Πειραιωτών οι Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Ελ Αραμπί, Σουντανί, Κάιπερς, Μασούρας.

Η ΛΑΜΙΑ δεν κατάφεραν παρά μόνο στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, όταν το σκορ ήταν ήδη στο 0-3, να μπει στο πνεύμα του αγώνα, ενώ μετά το 80΄ όπου έμειναν και με δέκα παίκτες κατέρρευσε εντελώς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ολυμπιακό, καθώς στο 13’ ο Μπουχαλάκης άνοιξε το σκορ. Μέσα στο επόμενο εικοσάλεπτο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς καθάρισε το παιχνίδι κυριαρχώντας στο γήπεδο και πετυχαίνοντας ακόμη δύο γκολ με τους Εμβιλά (34’) και Ελ Αραμπί (35’).

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός επιχείρησε να κάνει καλή διαχείριση των δυνάμεών του με το βλέμμα στο ματς με την ΑΕΚ, κάτι που επέτρεψε στην Λαμία να βγει μπροστά. Στο 64’, μάλιστα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι (ακόμη ένα πέναλτι για τον Ολυμπιακό στα τελευταία παιχνίδια) όμως ο Ντέλετιτς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Παλαβαντασβίλι (46′ Τσούκαλος), Ρόμανιτς, Προβυδάκης, Ζιούλης, Αραμπούλι (85′ Βλαχομήτρος), Μπουλούλης (46′ Βασιλακάκης) και Ντέλετιτς (85′ Κωστίκα).

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια (66′ Ανδρούτσος), Σεμέδο (66′ Αβραάμ), Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά (46′ Πέπε), Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα (75′ Κάιπερς), Ραντζέλοβιτς, Μασούρας και Ελ Αραμπί (61′ Σουντανί).

Παραιτήθηκε ο Μπάμπης Τεννές

Ο  τεχνικός της Λαμίας μετά τη βαριά ήττα  Μπάμπης Τεννές  υπέβαλε την παραίτηση του στη Διοίκηση της ομάδας  με την παρακάτω δήλωση:

Με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας και μόνο αυτό, υποβάλλω την παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία της, καθώς θεωρώ πως τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό είναι το καλύτερο για την ανατροπή του αρνητικού κλίματος.

Εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της και να επιστρέψει σύντομα στις επιτυχίες που θα την οδηγήσουν στη παραμονή στην κατηγορία.

Τέλος όσον αφορά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι σήμερα αποχώρησα από τον πάγκο πριν τη λήξη του αγώνα, τα διαψεύδω κατηγορηματικά, καθώς μετά το σφύριγμα του διαιτητή αποχώρησα μαζί με όλη την ομάδα για τα αποδυτήρια και όχι πιο πριν.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.