Γ.Ο. Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος»: Διασυλλογικός ποδηλατικός αγώνας Θερμοπύλες – Μενδενίτσα Ανάβαση (Κυριακή 20 Σεπτ.)

Ο Γ.Ο. Λαμίας «Αθαν. Διάκος» συνδιοργανώνει με τους Δήμους Λαμιέων και Καμένων Βούρλων, τον διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα Θερμοπύλες – Μενδενίτσα Ανάβαση, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 11:00.

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Επίσης εντάχθηκε από τον Δήμο Λαμιέων στις δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020.

Πρόκειται για μια αξιοσημείωτη προσπάθεια αναβίωσης ποδηλατικού αγώνα μετά από πολλά χρόνια στον τόπο μας. Με αφετηρία το μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες και ακολουθώντας μια απαιτητική ανηφορική διαδρομή, όπου οι κλίσεις οδοστρώματος αγγίζουν το 10% και διασχίζοντας όμορφα τοπία με θέα το Μαλιακό κόλπο θα τερματίσει στην πλατεία του χωριού της Μενδενίτσας.

Ο αγώνας απευθύνεται σε αθλητές – ποδηλάτες δρόμου στις εξής κατηγορίες : Εφήβων, Άνδρών, Γυναικών και Masters και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα οφέλη της ποδηλασίας, την ιστορικότητα της περιοχής και τις ομορφιές της διαδρομής. Οι απονομές – βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν στο μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες και σε όλη την διοργάνωση θα τηρηθεί απαρέγκλιτα το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον οικοδεσπότη του αγώνα Δήμο Λαμιέων, τον συνδιοργανωτή Δήμο Καμένων Βούρλων, τους χορηγούς και σε όλους τους συντελεστές για την ένθερμη υποστήριξη του αγώνα.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.