Έφυγε από τη ζωή στα 44 του χρόνια ο Παύλος Δήμας- Συλλυπητήρια από τον ΠΑΣ Λαμία

Θλίψη προκάλεσε στο χώρο του ποδοσφαίρου η είδηση του χαμού του Παύλου Δήμου. Ο 44χρονος παλαίμαχος  ποδοσφαιριστής από την Ανθήλη που αγωνίστηκε  σε πολλές ομάδες υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Ο παλαίμαχος αμυντικός  αγωνίστηκε σε Λαμία, Ολυμπιακό Ανθήλης, Λεβαδειακό, Πανσερραϊκό, Διαγόρα, Πιερικό, Ηρακλή Ψαχνών, Αιγινιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μακεδονικό Νεάπολης και Μιλιτέα Θεσσαλονίκης. Με τον Λεβαδειακό, μάλιστα, αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική. Συνολικά, στην ποδοσφαιρική καριέρα του κατέγραψε 414 εμφανίσεις και 17 τέρματα.

Ο Δήμου, παιδί μεταναστών στη Γερμανία, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Λαμία,την Ανθήλη και στον κόσμο του ποδοσφαίρου και τελευταία ήταν γενικός αρχηγός του Μακεδονικού.

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση για την αδόκητη και πρόωρη απώλεια σε ηλικία μόλις 44 ετών, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Παύλου Δήμου, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα μας κατά τις ποδοσφαιρικές περιόδους 1999-2000 (Δ΄ Εθνική) και 2000-01(Γ΄ Εθνική). Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό παράδεισο Παύλο.

Εκ του Δ.Σ.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.