Έτοιμη η Λαμία για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στο ΔΑΚ (Κυριακή 22/9, 19:30)

Με προπόνηση το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης συνεχίστηκε την Παρασκευή 20/9 η προετοιμασία της Λαμίας για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής 22/9 με αντίπαλο τον Πανιώνιο στις 19:30 στο ΔΑΚ για την 4η αγωνιστική της Super League 2019-2020.

Για ακόμη μια φορά ο Σωτήρης Αντωνίου έδωσε βάρος στην επιθετική ανάπτυξη και λειτουργία της ομάδας και στις στατικές φάσεις σε κόρνερ και φάουλ.

Χωρίς σοβαρές απουσίες θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο  η Λαμία. Κανονικά συμμετείχε στη  προπόνηση και ο Beharano  ο οποίος υπολογίζεται σαν βασικός.

H αποστολή της Λαμίας  απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

1 Βελλίδης Μάρκος
99 Κατσίκας Παναγιώτης

4 Adejo Daniel
5 Τζανετόπουλος Άνταμ
8 Πλιάτσικας Βασίλειος
23 Σκόνδρας Ιωάννης
24 Βύντρα Λουκάς
27 Scarduelli Vanderson
34 Σάλιακας Εμμανουήλ

7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας
16 Bejarano Danny
21 Δημούτσος Έλιν
29 Bahanack Patrick
61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος
88  Καραγιάννης Αλέξανδρος

9 Thuram
10 Tyronne
11 Καραμάνος Αναστάσιος
18 Romanic Lazar
19 Sassi Ismail

Τα εισιτήρια του αγώνα

Την Κυριακή 22/9 ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ εισιτήρια θα διατίθενται από τις 16:00 το απόγευμα μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού στα εκδοτήρια του ΔΑΚ Λαμίας.

Τιμή εισιτηρίου την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4-VIP-VVIP) ορίζεται στα 20€

Στις κερκίδες 3 και η τιμή την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ορίζεται στα 30€.

Παιδικό εισιτήριο (παιδιά Δημοτικού – γεννημένα μέχρι και το 2008) θα εκδίδεται μόνο στις κερκίδες 1 και 2 με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου ενηλίκου με τιμή στην ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ τα 10€

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζουν υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ τους.

Η ομάδα της Λαμίας  θα ανοίξει κανονικά της θύρα των φιλοξενουμένων. Οι φίλοι του Πανιωνίου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους έξω από το γήπεδο της Λαμίας.

Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων  του Πανιωνίου

Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημερώνει τους πολίτες ότι απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19:30, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2019 – 2020, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.