ΣΗΜΕΡΑ: Ολυμπιακός-Λαμία (18: 00) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας -Η αποστολή της ΛΑΜΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας  για τον αγώνα της Τετάρτης 12/2 στο Γ. Καραϊσκάκης στις 18:00 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2019-2020.

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη φάση των ημιτελικών στο ΔΑΚ Λαμία και Ολυμπιακός  αναδείχτηκαν ισόπαλοι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή αφήνοντας εκτός  τους :  Μπεχαράνο, Θεοδωρόπουλο, Δημούτσο, Βύντρα, Μπιανκόνι και Πλιάτσικα.  Η αποστολή της Λαμιαςαπαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές

Kάχριμαν, Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βάντερσον, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Νιάσε, Βασιλόγιαννης, Νικολόπουλος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Τιρόνε, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Σασί, Βιγιάλμπα. 

 O  Πορτογάλος τεχνικός Πέδρο Μαρτίνς  με την πικρή εμπειρία του περσινού αποκλεισμού  του Ολυμπιακού από τη Λαμια επιδιώκει εφέτος να πάρει την ρεβάνς και  να καταφέρει  το νταμπλ .

Η ομάδα του Πειραιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τη Λαμία και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Μεγάλες εκπλήξεις δεν έχουμε με τον Μαρτίνς να αφήνει εκτός του Μπα, τον Μπουχαλάκη, τον Σα που θα πάρουν ανάσες σε αυτό το παιχνίδι. Τοροσίδης, Λάζαρος, Μπρούνο, Σουντανί ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και έχουν μείνει εκτός, ενώ και ο τιμωρημένος Ελαμπντελαουί δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του.

Αναλυτικά στην αποστολή συμπερλήφθηκαν οι: Αλέν, Καραργύρης, Τζολάκης, Μαρτίνης, Γκασπάρ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Καφού, Εμρέ Μορ, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Μασούρας, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.