ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ- Παναιτωλικός 0-0. Η Λαμία ήταν καλύτερη αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη

Η Λαμία ήταν καλύτερη , είχε ευκαιρίες  και δοκάρι με τον Βάαντερσον αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον Παναιτωλικό   μέσα στο ΔΑΚ. Ο Παναιτωλικός πήρε τον πρώτο του βαθμό με τις δύο ομάδες να παραμένουν ισόπαλες  στο 0-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Λουίς Κάστρο κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα, ενώ η Λαμία με 4 βαθμούς  έχει κάνει το εξής εντυπωσιακό μέχρι τώρα. Σε τέσσερις αγώνες στην έδρα της έχει ισάριθμες ισοπαλίες (Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Πανιώνιος, Παναιτωλικός) και εκτός έδρας σε δύο παιχνίδια έχει δύο ήττες (ΑΕΚ, Ολυμπιακός).

Σε ένα βροχερό τερέν στο ΔΑΚ  το οποίο δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών, οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι και το έδειξαν από νωρίς. Με τη συμπλήρωση μόλις ενός λεπτού, ο Τιρόνε έκανε το σουτ με τον Γιαννακόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

Η Λαμία έχασε σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρει λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Μαρσιάλ έκανε το γύρισμα για τον Ρόμανιτς, αλλά ο τελευταίος άνοιξε το κοντρόλ, με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων να τον προλάβει και να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο β’ μέρος η Λαμία ήταν πολύ καλύτερη και είχε κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά η αναποτελεσματικότητά της, της στοίχισε. Μάλιστα, θα μπορούσε και να είχε ηττηθεί, καθώς ο Παναιτωλικός έφτασε πολύ κοντά στη νίκη στο 89′. Ο Αριγίμπι πήρε την μπάλα από πίσω, σύγκλινε, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Βελλίδη.

Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Τιρόνε (50’ Τουράμ), Καραμάνος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Σκόνδρας (83’ Σάλιακας), Βύντρα (65’ Βασιλόγιαννης), Βάντερσον

Παναιτωλικός (Λουίς Κάστρο): Γιαννακόπουλος, Μοράρ, Σανιά, Ντάλσιο, Ντίας (77’ Ντουάρτε), Λουσέρο, Μπάλμπι, Ρομάν (61’ Αριγίμπι), Σιέστεντ, Ταχάρ, Μαρσιάλ (73’ Μιμίτο)

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.