Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 1-1: 4η συνεχόμενη ισοπαλία

Στο πιο αδιάφορο – βαθμολογικά – παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής των play out της Super League 1, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Λαμία αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Αυτή ήταν η 4η ισοπαλία των «κυανόλευκων» στο μίνι πρωτάθλημα και με προπονητή το Γιώργο Πετράκη, ο οποίος σημείωσε και ένα ακόμη ρεκόρ στην κατηγορία στην παρθενική του εμφάνιση σε αυτή, κάνοντας αήττητη «σεζόν». Δεν πέτυχε βέβαια να σημειώσει την πρώτη του νίκη, ωστόσο δεν είναι λίγο ότι τερματίζει αήττητος.

Και η Λαμία με 4-2 γκολ σε αυτό τον έξτρα χρόνο του πρωταθλήματος ανέδειξε την καλύτερη άμυνα, ενώ αναδείχθηκε με διαφορά η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο σύνολο και στα play out.

Στατιστικό περισσότερο το ενδιαφέρον στο παιχνίδι, καθώς αγωνιστικά, δεν είχαμε και πολλές συγκινήσεις. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Κρέσπι ο οποίος είχε και δοκάρι στο 76’.

Το γκολ είχε σημειωθεί στο 18’ από ωραία προσπάθεια του Ριέρα, ο οποίος γύρισε στον Κρέσπι κι εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα απ’ το ύψος της μικρής περιοχής, κάνοντας το 1-0!

Στο 50’ η Λαμία ισοφάρισε όταν ο Βασιλόγιαννης έκανε το γύρισμα απ’ τα δεξιά και ο Μπιανκόνι με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 1-1!

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Τασουλής, Μπελόκ, Φερνάντεθ, Σίτο (83’ Τζίμας), Ριέρα, Αλί Μπαμπά (46’ Μπαράλες), Κρέσπι.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας (84’ Καραγιάννης), Ασίγκμπα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μπαχανάκ, Βασιλόγιαννης (75’ Νικολόπουλος), Μπουλούλης, Ρόμανιτς, Αραβίδης (84’ Σασί), Μπιανκόνι (68’ Καραμάνος).

Διαιτητές: Δημήτριος Καραντώνης, Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, Σταύρος Σίπκας

4ος Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος

Τα αποτελέσματα στα play out:

Με τα παραπάνω η Ξάνθη οδηγείται σε μπαράζ, ενώ υποβιβάζεται ο Πανιώνιος.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.