Αναβλήθηκε ο αγώνας Λαμία-Ξάνθη μετά το θετικό κρούσμα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστή της ακριτικής ομάδας

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος προχώρησε στην αναβολή της αναμέτρησης Λαμία-Ξάνθη, που επρόκειτο να διεξαχθεί  σήμερα, Σάββατο (4/7, 19:30) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ μετά την ανίχνευση  θετικού κρούσματος  κορονοϊού σε ποδοσφαιριστή της Ξάνθης.

Το ματς για την 5η αγωνιστική των play-out της Superleague θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 6 Ιουλίου και ώρα 19:30, εφόσον τα αποτελέσματα όλων των τεστ στα οποία θα υποβληθεί τις επόμενες ώρες όλη η αποστολή της Ξάνθης βγουν αρνητικά.

Μετά από την εξέλιξη αυτή η ομάδα μπήκε σε απομόνωση. Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Ξάνθη διευκρινίζει πως το μέλος της ομάδας που βρέθηκε θετικό στο τεστ για τον κοροναϊό, δεν ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας στη Λαμία και τέθηκε σε κατ΄ οίκον περιορισμό.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

«Ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε άτομο που είναι εκτός αποστολής. Ήδη τα μέλη της ομάδας που απαρτίζουν την αποστολή, υποβάλλονται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις σύμφωνα με το πρωτόκολλο διεξαγωγής του αγώνα».

Η διαδικασία προβλέπει να γίνουν τεστ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και αν βγουν αρνητικά το ματς θα γίνει τη Δευτέρα. Αν εντοπιστεί και νέο κρούσμα θα αναβληθεί οριστικά και η ομάδα της Ξάνθης θα τεθεί σε πενθήμερη καραντίνα, στο ξενοδοχείο του Βόλου, όπου έχει καταλύσει»

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.