Βαριά ήττα για τη Λαμία. Ο ΟΦΗ σκόραρε 3 γκολ μέσα σε 20 λεπτά σε ένα γιορτινό Γεντί Κουλέ!

Ο ΟΦΗ ήταν  δυναμικός, επικράτησε της αδύναμης Λαμίας με 3-0  και ανέβηκε στην 5η θέση της Super League εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την είσοδό του στα play-offs .

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου  μέσα σε 20 λεπτά σκόραρε τρία γκολ (3-0) με τους Φιγκεϊρέδο (2′), Ναμπί (8′) και Σεμέδο (20′) και ανάγκασε το Γεντί Κουλέ να σείεται.

Μόλις είκοσι λεπτά χρειάστηκαν στον ΟΦΗ για να «κλειδώσει» το εισιτήριο του για τα play-offs.  Στο 2ο λεπτό ο Φιγκεϊρέδο άνοιξε το σκορ χάρη σε μία έξυπνη ασίστ του Τσιλιανίδη. Έπειτα από επτά λεπτά, ο Ναμπί, όπως συνηθίζει, δοκίμασε το πόδι του από μακριά με τον τερματοφύλακα της Λαμίας να είναι ανήμπορος να αντιδράσει. Στο 21ο λεπτό ο Σεμέντο γράφτηκε και εκείνος στον πίνακα των σκόρερ, χάρη σε ένα κόψιμό του στην περιοχή και ένα εκπληκτικό σουτ.

Ενώ ο ΟΦΗ συνηθίζει να έχει καλά δεύτερα ημίχρονα, οι Κρητικοί έκανα ένα ονειρικό πρώτο ημίχρονο το καλύτερο τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με την ίδια φόρα, δίχως να δώσει την δυνατότητα στη Λαμία για αντίδραση.  Ο Άκης Μάντζιος προσπαθούσε να βρει κάποιες λύσεις από τον πάγκο, αλλά τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει την πίεση του ΟΦΗ. Στην επανάληψη η κίνηση του Μάντζιου, ήταν να βάλει τον Μπεχαράνο στη θέση του Βασιλόγιαννη. Μάλιστα, η ομάδα της Λαμίας δεν είχε κάποια καλή ευκαιρία μέχρι το 76ο λεπτό, όταν ο Ρόμανιτς ανάγκασε τον Σωτηρίου να προβεί σε μία απόκρουση.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης (72′ Μπράουν), Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί (88′ Στάικος), Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Φιγκεϊρέδο (80′ Μάνος).

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Βασιλόγιαννης (46′ Μπεχαράνο), Αραβίδης (87′ Τιρόνε), Καραμάνος (57′ Βιγιάλμπα).

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.