Τραγικός θάνατος επιβάτη τρένου στο σταθμό του Δομοκού

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 64χρονος άνδρας από την Ξάνθη  τα ξημερώματα της Δευτέρας στις γραμμές του τρένου στο Δομοκό  ο οποίος ήταν επιβάτης της αμαξοστοιχίας 602 που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη.

 Το  θανατηφόρο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 3.00 το πρωί όταν το τρένο στο οποίο  επέβαινε έκανε στάση για να κατέβουν οι πελάτες στον συγκεκριμένο σταθμό.

Εικάζεται ότι κατέβηκε κι αυτός,  πιθανόν για να πάει στην τουαλέτα και όταν  επιχείρησε να ανέβει και πάλι στο τρένο, πιάστηκε το χέρι του με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί και να πέσει σοβαρά τραυματισμένος στις γραμμές. Κανείς όμως από τους επιβάτες ούτε ο μηχανοδηγός τον αντιλήφθηκε. Να σημειωθεί ότι παλαιότερα στον Δομοκό γινόταν ολιγόλεπτη στάση για τους επιβάτες, τώρα όμως το τρένο σταματά μόνο για την κάθοδο και άνοδο των επιβατών. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση ο άτυχος άνδρας  να γνώριζε το παλιό σύστημα και να κατέβηκε για λίγο. Όταν όμως αντιλήφθηκε ότι το τρένο φεύγει να έτρεξε για να ανέβει και να  μην τα κατάφερε.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ από επιβάτες που είχαν κατέβει στο σταθμό και είδαν να εκτυλίσσεται το   φρικτό περιστατικό   μπροστά χωρίς να μπορούν  να επέμβουν.   Δυστυχώς  όταν το ασθενοφόρο  έφτασε στο σημείο ο  άτυχος άνδρας   είχε εκπνεύσει απ΄την ακατάσχετη αιμορραγία και τα τραύματα.

Ενημερώθηκε η Αστυνομία που έδωσε σήμα στη Θεσσαλονίκη, όπου και συνελήφθη ο 41χρονος οδηγός της αμαξοστοιχίας.  Τα ακριβή αίτια του τραγικού αυτού δυστυχήματος διερευνά το ΑΤ Δομοκού.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.