Συγκλονίζει η μητέρα του 42χρονου που ξεψύχησε έξω από το κλειστό ΚΥ Καμένων Βούρλων

Συγκλονίζει η μητέρα του 42χρονου που έ άφησε την τελευταία του πνοή  έξω από το κλειστό Κέντρο Υγείας των Καμένων Βούρλων.

«Ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο έτρεξε στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας, των Καμένων Βούρλων, το οποίο ήταν χορταριασμένο, χορτάρια τριών μέτρων, εγκαταλελειμμένο. Ζητούσε βοήθεια απεγνωσμένα και κανένας δεν τον βοήθησε. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο και κουνούσε χέρια και πόδια» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του 42χρονου σύμφωνα με δημοσίευμα του dikaiologitika.gr.

Ο άτυχος άνδρας ταξίδευε μόνος του με προορισμό την Καρδίτσα, το απόγευμα της Κυριακής. Κάποια στιγμή ένιωσε αδιαθεσία, βγήκε από την εθνική οδό και  ακολουθώντας την παραπλανητική πινακίδα στην Εθνική οδό μπήκε στα Καμένα Βούρλα και κατευθύνθηκε  το Κέντρο Υγείας, το οποίο όμως είναι κλειστό ….

Απελπισμένος  ο  42χρονος σταμάτησε διερχόμενο οδηγό ζητώντας βοήθεια , ο οποίος ο  ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Οταν έφτασε το ασθενοφόρο, ο άνδρας είχε χάσει τις αισθήσεις του. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών  να τον επαναφέρουν ο άτυχος άντρας άφησε  την τελευταία του πνοή στη διαδρομή προς το Νοσοκομείο Λαμίας

 Για το θέμα του Κέντρου Υγείας -φάντασμα όπως το έχει χαρακτηρίσει η ΠΟΕΔΗΝ ο  δήμαρχος  Μώλου- Αγίου Κωνσταντίνου Ιωάννης Συκιώτης, υποστηρίζει πως «δεν έχουν προκηρύξει ποτέ θέσεις γιατρών, θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού, είμαστε σε αυτή την κατάσταση εδώ και χρόνια». «Είναι ντροπή μέσα στην τουριστική περίοδο με τόσο κόσμο που φιλοξενούμε να στερούμαστε και εμείς και οι επισκέπτες μας τις υπηρεσίες υγείας που χρειαζόμαστε,να πεθαίνουν άνθρωποι έξω από το κλειστό Κ Υ» τονισε σε δηλώσεις στου σε τοπικά ΜΜΕ ο κος Συκιώτης ο οποίος  προαναγγέλλει επίσκεψη στο υπουργείο Υγείας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.