Πέντε προεκλογικές συγκεντρώσεις σήμερα στη Λαμία!

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 26ης Μαΐου και τα επιτελεία των συνδυασμών και οι υποψήφιοι  Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες και σύμβουλοι εντείνουν τις προσπάθειες για τη μάχη  των τελικών εντυπώσεων με στόχο τους αναποφάσιστους.

Χτες Πέμπτη  23/5/2019 πραγματοποιήθηκαν στη Λαμία την έδρα της Περιφέρειας Στερεάς  οι κεντρικές προεκλογικές ομιλίες των υποψήφιων Περιφερειαρχών Απόστολου Γκλέτσου και Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Σήμερα Παρασκευή 24/5/2019 προγραμματίζονται πέντε προεκλογικές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Λαμίας που από ώρα 16.30 θα είναι κλειστό  για την κυκλοφορία των οχημάτων. Οι τολμηροί που θα  επιλέξουν να κινηθούν  με το αυτοκίνητο τους στους κεντρικούς δρόμους θα πρέπει να  οπλιστούν με υπομονή και να ακολουθούν τις οδηγίες  της τροχαίας καθώς θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ειδικότερα σήμερα έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω προεκλογικές ομιλίες:

Ο  υποψήφιος Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός θα μιλήσει στις 21.00 στην προεκλογική συγκέντρωση  στην  οδό  Διάκου μπροστά από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού » «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας».

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Κατερίνα Μπατζελή επικεφαλής του συνδυασμού «πατρίδα μας η Στερεά» έχει προγραμματίσει την προεκλογική της συγκέντρωση  στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας στην πλατεία Διάκου στις 20.30.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων και εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό «Πρόταση Ευθύνης » Νίκος Σταυρογιάννης θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στις 20.30  μπροστά  από το εκλογικό του κέντρο στον πεζόδρομο της οδού Ρήγα Φεραίου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό » Λαμία Περήφανη πόλη» Θύμιος Καραϊσκος θα μιλήσει στις 20.00 μπροστά από το εκλογικό του κέντρο στην οδό Διάκου .

Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό » ΛΑΜΙΑ στο Κέντρο» Παναγιώτης Στασινός έχει  προγραμματίσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία  στις 21.00 στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην πλατεία Ελευθερίας ενώ θα ακολουθήσει μουσική συναυλία με την Λαμιώτικη μπάντα «AVATAR».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.