Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0. Η Λαμία κέρδισε τις εντυπώσεις!

Αξιόμαχη η Λαμία απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό που  ζορίστηκε  να πάρει τη νίκη για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και μάλιστα σε «ουδέτερο» γήπεδο.
Περίπου 500 φίλαθλοι της Λαμίας  ταξίδεψαν μέχρι  την Αθήνα  για τον αγώνα της ομάδας  με τονΟλυμπιακό .  Στην κεντρική κερκίδα ήταν και αρκετοί     Λαμιώτες  από την Αθήνα  αφού ως γνωστόν το παιχνίδι διεξήχθη  στο Περιστέρι λόγω  μη ολοκλήρωσης των εργασιών ΔΑΚ.
Το Α ημίχρονο έληξε με 0-1 υπερ του Ολυμπιακού. Oι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φορτούνη, το οποίο κέρδισε ο Πάρντο. Η Λαμία είχε πολλές καλές στιγμές  και στο 32′ η Λαμία έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Βουό από πλάγιο του Παντελιάδη.
 Στο δεύτερο ημίχρονο  η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει το παιχνίδι, ωστόσο μία αποβολή στον Μίλιτς (70′), την οδήγησε σε οπισθοχώρηση για να κρατηθεί το «τρίποντο».
 
Η σύνθεση των ομάδων
 
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης(68′ Κουτρομάνος), Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος(55′ Bάντερσον) , Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Πίτι, Βουό
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ομάρ, Ρέτσος, Ρομαό, Μίλιτς, Ζιλέ, Οφόε, Πάρντο, Μάριν, Φορτούνης, Μπεν(63′ Ανσαριφάρντ)
DILiH07XYAAUlX2
DILa_ZZXsAAxQFL

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.