Λαμία: Καλά τα νέα και από τα σημερινά Rapid Tests. Οι δωρεάν δειγματοληψίες θα συνεχιστούν Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Χωρίς θετικά κρούσματα στον COVID-19 και  τα σημερινά  Rapid Tests (Τρίτη 29/12/2020) στη Λαμία. Από τα  194 άτομα που ελέγχθηκαν με rapid test για covid-19 , δεν βγήκε κανένα θετικό!

Την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου αναμένεται να ξεκινήσουν και στην Λαμία οι εμβολιασμοί.Το θέμα απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιεων καθώς η δημοτική αρχή εξέφρασε την θέση να συνδράμει και να βοηθήσει την διαδικασία.

Οι δωρεάν δειγματοληψίες με τη μέθοδο του drive through ι θα επαναληφθούν και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, στην οδό Φιλίας, τις ίδιες ώρες.

Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 3.321 τεστ με μόλις 63 βγει θετικά, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 1,9%.

Θυμίζουμε ότι  και στην  δειγματοληψία της 24ης Δεκεμβρίο, παραμονή Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκαν 395 τεστ χωρίς κανένα θετικό δείγμα. Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Αντιδημάρχου  Παναγιωτη Στασινού.

Ο χρήστης Panagiotis Stasinos βρίσκεται στην τοποθεσία Δήμος Λαμιέων – Municipality of Lamia

24 Δεκεμβρίου στις 2:16 μ.μ. Λαμία, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας 
✅ Καλά τα σημερινά νέα στη πόλη μας!
👏 Στα Rapid Tests που έγιναν,την παραμονή Χριστουγέννων,σε 395 συμπολίτες μας δεν βρέθηκε ούτε ένας θετικός σε COVID-19!
🌷🌺 Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά και κυρίως Υγεία και κουράγιο ώστε να βγούμε νικητές από αυτή τη περιπέτεια που περνάμε!

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.