Βασίλης Κυριακάκης: Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τις τύχες της πόλης μας!

Το πρόγραμμα και τους υποψήφιους του συνδυασμού ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Πολιτών για τη Λαμία παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Εργατικού Κέντρου ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Βασίλης Κυριακάκης.

Παλιά και νέα μέλη της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ έδωσαν ένα δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση γεμίζοντας με αισιοδοξία για ένα ελπιδοφόρο αποτέλεσμα .

Στην ομιλία του ο Βασίλης Κυριακάκης αφού παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του τόνισε: Καλούμε τους δημότες να αγνοήσουν τα όποια ψευτοδιλήμματα και να μας δώσουν με την ψήφο τους στις 8 Οκτώβρη τη δύναμη να διεκδικήσουμε ένα ριζικά διαφορετικό όραμα για τον Δήμο Λαμιέων. Για έναν Δήμο υπηρέτη των πραγματικών αναγκών των δημοτών και όχι κομματικών και επιχειρηματικών συμφερόντων.

Στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη:

-Λέμε ΟΧΙ στην υποταγή του Δήμου στην κεντρική εκουσία, ΟΧΙ στο ξεπούλημα της δημοτικής περιουσίας, ΟΧΙ στην αδιαφάνεια και ελλειψη δημοκρατίας, ΟΧΙ στην υποταγή του Δήμου σε επιχειρηματικά συμφέροντα!

-Λέμε ΝΑΙ στα έργα υποδομής, ΝΑΙ στην αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του δήμου, ΝΑΙ στη δημοτική λειτουργία του, ΝΑΙ στην υπεράσπιση της αξιοπρέπειας κάθε δημότη! ‘Αφήνουμε πίσω μας το παλιό, αποτυχημένο μοντέλο διοίκησης του Δήμου. Διεκδικούμε μια δημοτική αρχή για να φέρουμε μαζί με τους δημότες την πόλη μασ στη θέση που της αξίζει

Στέλνουμε ένα μήνυμα αγώνας και ελπίδας για μια ανθρώπινη ζωή σε μια ανθρώπινη πόλη με τους νέους μας ενεργούς και πρωταγωνιστές, για να πάρουμε τη ζωή και το μέλλον στα χέρια τους.

Παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ο Βασίλης Κυριακάκης υπογράμμισε πως με τη συλλογική προσπάθεια όλων καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που βαζει ο αντιδημοκρατικός εκλογικός νόμος για την αυτοδιοίκηση και καταρτίσαμε ένα αξιόλογο δυναμικό ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από πολίτες με παρουσία στην τοπική κοινωνία από διάφορα επαγγέλματα και όλες τις ηλικίες και νέους ανθρώπους που ζουν στην όλη μας ή εργάζονται αλλού αλλά ενδιαφέρονται να τους δοθεί η δυνατότητα να επιστρέψουν και να προσφέρουν στον τόπο τους.

Δείτε ΕΔΩ τους υποψήφιους του συνδυασμού ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.