Ο Παναγιώτης Στασινός για τους βανδαλισμούς σε Εκλογικά κέντρα της Λαμίας

Οι βανδαλισμοί, τα υβριστικά συνθήματα και οι απειλές απέναντι στον συνδυασμό μας «Λαμία στο Κέντρο» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Στασινό μόλις 3 ημέρες πριν από την γιορτή της Δημοκρατίας, τις εκλογές, δείχνουν πως ακόμη δυστυχώς υπάρχουν πυρήνες φασιστικής νοοτροπίας στην πόλη μας.

Μαζί όμως με τους φυσικούς αυτουργούς, οποίους κατέδειξαν οι κάμερες ασφαλείας, θα πρέπει όμως να αναζητηθούν και όσοι με ρατσιστικό και φασιστικό παραληρηματικό λόγο εκφράζονται στον δημόσιο διάλογο δίνοντας έτσι το ηθικό και ιδεολογικό υπόβαθρο για τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες.

Καταδικάζοντας παράλληλα τις επιθέσεις και στα εκλογικά κέντρα του συνυποψηφίου-συναδέλφου Δημάρχου Βασίλη Κυριακάκη και του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δημήτρη Αναγνωστάκη ευελπιστούμε πως η κοινωνία θα απομονώσει όσους προσπαθούν κραυγάζοντας να δυναμιτίσουν το κλίμα των εκλογών.

Καλούμε τέλος τους δημότες μας να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες και με την ψήφο τους να στηρίξουν τον συνδυασμό Λαμία στο Κέντρο δίνοντάς μας την δυνατότητα με θεσμικό πλέον τρόπο να αντιμετωπίσουμε όσους εκμεταλλευόμενοι την δημοκρατία μας την προσβάλουν ασχημονώντας με τέτοιο τρόπο.

lamia stokentro.blogspot.com- lamiastokentro@gmail.com

6993467128-2231028541

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.