Ολοκληρώθηκε η διπλή ανάπλαση των πλατειών στην Υπάτη

«Νέα ταυτότητα» απέκτησαν η κεντρική πλατεία Αινιάνων αλλά και η πλατεία Ηρώων στην Τοπική Κοινότητα Υπάτης, μετά την διπλή ανάπλαση που πραγματοποίησε η Δημοτική Αρχή αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος  Λαμιέων.

Η Δημοτική Αρχή προχώρησε στην πλήρη αναμόρφωση και καλλωπισμό των δύο πλατειών μέσα από την εικαστική, οικολογική, περιβαλλοντική αλλά και λειτουργική αναβάθμιση τους. Στην κεντρική πλατεία Αινιάνων τοποθετήθηκε σταμπωτή άσφαλτος με ολική βαφή, μια τεχνική «ξεχωριστή» τόσο για την αισθητική αλλά κυρίως την λειτουργικότητά της σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ έγιναν και παρεμβάσεις, σε προγενέστερο χρόνο, στην ιστορική πλατεία Ηρώων, διατηρώντας και στις δυο περιπτώσεις τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά της Κοινότητας.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών και την παράδοση τους σε χρήση στους κατοίκους και τους επισκέπτες, αντικρίζει κανείς δυο πανέμορφες «ανανεωμένες» πλατείες με εικαστική αρμονία, πλήρη προσβασιμότητα και λειτουργικότητα. Με αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά τους για αναψυχή, εύρυθμη οικονομική λειτουργία καταστημάτων και καφετεριών, οι δύο πλατείες της Υπάτης προσφέρουν παράλληλα τις απαραίτητες ανάσες δροσιάς και ψυχικής ευεξίας με θέα τον κάμπο του Σπερχειού και τον Μαλιακό κόλπο.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.