Θύμιος Καραΐσκος: Πάμε όλοι μαζί, να κερδίσουμε αυτό που μας αξίζει!

 Σε μια ιδιαίτερα μαζική προεκλογική συγκέντρωση  μίλησε το βράδυ της Παρασκευής  ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Στην ομιλία του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Λαμία Περήφανη πόλη « ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός, γιατί αυτή την προσπάθεια την αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή άνθρωποι ικανοί, πολίτες που αγαπούν τη Λαμία και θέλουν να αφιερώσουν τον χρόνο και τις δυνάμεις τους σε αυτή.  Έχω τη χαρά να έχω δίπλα μου μια ομάδα ισχυρή, που συνδυάζει την εμπειρία με τη φρεσκάδα, τη γνώση με το πάθος για δημιουργία.

Πολίτες κάθε ηλικίας, επιστήμονες, επαγγελματίες, γυναίκες και άνδρες που θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τον Δήμο τους, για τον τόπο τους.     Κάποιους, τους ξέρατε ήδη, ορισμένους τους γνωρίσατε για πρώτη φορά.

Πολίτες διαφορετικοί μεταξύ τους, με διαφορετικές πολιτικές αναφορές, που τους ενώνει η κοινή αγάπη για τον τόπο και κυρίως, η πίστη πως η Λαμία μπορεί να γίνει μια πόλη περήφανη.

Θέλω σήμερα, λίγες μόλις ώρες πριν από τις εκλογές, να τους ευχαριστήσω όλες και όλους. Σας ευχαριστώ για το ήθος και τον πολιτικό πολιτισμό, με τον οποίο δώσαμε αυτόν τον όμορφο αγώνα.

Πάμε όλοι μαζί, να κερδίσουμε αυτό που μας αξίζει.»

 Συγκινητική ήταν η σκηνή όταν η μητέρα και ο αδερφός του  ανέβηκε στην εξέδρα και αγκάλιασε τον Θύμιο Καραϊσκο.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.