Δήμος Λαμιέων: Έναρξη Λειτουργίας της δομής «Κοινωνικό Φροντιστήριο»

Ο Δήμος Λαμιέων μετά την επιτυχημένη πορεία της δομής «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ» συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά τη λειτουργία του.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο παρέχει, πέραν των ωρών σχολικής διδασκαλίας, απογευματινή πρόσθετη διδακτική υποστήριξη σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και απευθύνεται σε μαθητές οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολία να ανταποκριθούν στα έξοδα της φροντιστηριακής διδασκαλίας (άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, κ.λ.π.)

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να αναζητήσουν τη σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαμιέων (https://www.lamia.gr/el/content/koinonikofrontistirio) ή στο Δημαρχείο (Φλέμινγκ & Ερυθρού Σταυρού, 1ος όροφος, κα Χαρώνη Σοφία τηλ. 2231351051), όπου μπορούν και να τα καταθέσουν από 16/09/2018 μέχρι 23/09/2019 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 Παράλληλα, καλούμε τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης (αδιόριστους, εν ενεργεία ή συνταξιούχους) που επιθυμούν να διδάξουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 20-09-2019 στην αρμόδια υπάλληλο κα Χαρώνη Σοφία (τηλ. 2231351051) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.