Ικανοποιημένη η Ομοσπονδία ΕΒΕ για την απόφαση του Αντιπερ/χη για την Κυριακάτικη αργία

Την πλήρη ικανοποίηση της εκφράζει η Ομοσπονδία ΕΒΕ Φθιώτδας από την απόφαση του Αντιπ/ρχη Φθιώτιδας Θ. Στάϊκου για την απόφαση να μην ανοίγουν τα καταστήματα τις Κυριακές σύμφωνα με την πρόταση τους.
Το κείμενο της επιστολής:

Αξιότιμε Κύριε Αντιπεριφερειάρχη,

Επιτρέψτε  μας, με την παρούσα να σας εκφράσουμε την πλήρη ικανοποίηση της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Φθιώτιδας και των μελών μας , σχετικά με την απόφασή σας να μην επιτραπεί το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές πέραν των όσων ο σχετικός νόμος προαιρετικά προβλέπει και τις εξαιρέσεις των χαρακτηρισμένων Τουριστικών περιοχών  του Ν. Φθιώτιδας.

Η απόφασή σας αυτή σε μια περίοδο που η μικρή και πολύ μικρή επιχείρηση δέχεται απανωτά πλήγματα από τις ασκούμενες πολιτικές, αλλά και ο διάλογος που προκαλέσατε πριν τη λάβετε, δείχνει ότι λειτουργήσατε με απόλυτα δημοκρατική και κοινωνική ευαισθησία.

Γνωρίζοντας ότι ενδεχομένως από κάποιες πλευρές  δεχθείτε αρνητική κριτική για την απόφασή  σας, έχουμε  έναν ακόμη λόγο να σας συγχαρούμε δημόσια   και να τονίσουμε ότι κάθε ζήτημα που αφορά την κοινωνία επιβάλλεται να το διαχειριζόμαστε από κοινού με διαδικασίες που σέβονται τις πλειοψηφίες και όχι  με μονόπλευρες αποφάσεις που ωφελούν μικρό αριθμό μεγάλων συμφερόντων .

Σας  ευχαριστούμε  για την συνεργασία και την κατανόηση.

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της

Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Φθιώτιδας

Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Λούκας Ιωάννης                                             Μπέλλης Κωνσταντίνος

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.