Το Πολυτεχνείο ΖΕΙ! Κάλεσμα από τους φοιτητικούς συλλόγους σε συγκέντρωση στην πλ. Πάρκου ( Πέμπτη 17 Νοεμ.)

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Μαθηματικόυ, Φυσικού και ΣΘΕ καλούν μαζικά όλους τους τοπικούς φορείς και τον λαό της Λαμίας την Πέμπτη 17 Νοέμβρη και ώρα 18:00, Πλατεία Πάρκου, στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
 
Η εξέγερση των Φοιτητών στο Πολυτεχνείο απέδειξε με τον πιο εμφανή τρόπο οτι η νεολαία μαζί με τον υπόλοιπο λαό δίπλα της μπορεί να καταφέρει πολλά , μπορεί να γράψει χρυσές σελίδες και να αλλάξει κατεύθυνση στο ρου της ιστορίας. Απέδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως τελικά την δύναμη την έχει ο λαός στα χέρια του, πως όταν εκείνος το αποφασίσει μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Είμαστε πεπεισμένοι πως η γενιά μας θα ζήσει αντίστοιχες στιγμές με εκείνες του Πολυτεχνείου, είμαστε σίγουροι πως μαζί με τον λαό δίπλα μας μπορούμε και θα έχουμε μεγάλες κατακτήσεις! 
Το Πολυτεχνείο ΖΕΙ, εμπνέει και μας διδάσκει για τους σύγχρονους αγώνες που καλούμαστε να δώσουμε. Το σύνθημα ψωμί-παιδεία- ελευθερία, 49 χρόνια μετά μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ, όπως επίσης επίκαιρα είναι και τα αντιπολεμικά συνθήματα,τα συνθήματα ενότητας και φιλίας των λαών που τραγουδούσαν τότε οι Φοιτητές.Δεν πρόκειται να θυσιάσουμε τις σπουδές και το μέλλον μας!Δεν πρόκειται να γίνουμε κρέας στα κανόνια για τα συμφέροντα των λίγων!Παλεύουμε για σπουδές με αξιοπρέπεια, πτυχία με δικαιώματα!
 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.