ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ: Με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαο συναντήθηκε ο Παναγιώτης Στασινός

Με τον Μητροπολίτη Νικόλαο Φθιώτιδας συναντήθηκε την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 αντιπροσωπεία του συνδυασμού Λαμία στο Κέντρο με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λαμίας Παναγιώτη Στασινό.

Στην συνάντηση αναφέρθηκαν οι πολύπλευρες δράσεις της Μητρόπολης Φθιώτιδας και του Σεβασμιωτάτου Νικολάου ειδικότερα, ενώ κατατέθηκε από το Κο Στασινό συγκεκριμένο πλαίσιο ενεργειών που θα αναδείξουν και θα στηρίξουν το έργο που παράγεται.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την αναβάθμιση και στήριξη της λειτουργίας του Εκκλησιαστικού Λυκείου, την ανάδειξη της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ.Φθιώτιδας, την ενίσχυση του Μοναστηριακού και Θρησκευτικού Τουρισμού, την στήριξη του Εκκλησιαστικού Μουσείου και την αρωγή στις πολυσήμαντες κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις της Μητροπόλεως.

Ο Κος Στασινός δήλωσε πως πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα, για την νέα Δημοτική Αρχή, η ειλικρινής συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας επεκτείνοντας το σημαντικό Πνευματικό, Ποιμαντικό και Κοινωνικό της έργο και πως ο συνδυασμός Λαμία στο Κέντρο θα εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση.

lamiastokentro.blogspot.com

lamiastokentro@gmail.com

6993467128-2231028541

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.