Ψηφίστηκε η Τουριστική Χάρτα του Δήμου Λαμιέων

Εγκρίθηκε ομόφωνα με μία λευκή ψήφο από το  Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της Τετάρτης 8/7/2020 , η Τουριστική Χάρτα για το Δήμο Λαμιέων, ένα σχέδιο Τουριστικής Προβολής και Ανάδειξης του Δήμου.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του, που ο Δήμος Λαμιέων αποκτά Τουριστική Χάρτα σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων της Επιτροπής Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου.

» Πρόκειται για  ένα σχέδιο που συνοψίζει τις προσπάθειες προσδιορισμού εκείνων των ενεργειών, που θα διασφαλίζουν τη βιώσιμη και μακροπρόθεσμη διαχείριση του τουρισμού, με  βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πόλης και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας…” τόνισε στην εισήγηση της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αμαλία Ποντίκα.

«Οι άξονες της Χάρτας και όλοι οι δράσεις που σχεδιάζουμε  και αναφέρονται σ΄αυτό αλλά και όσες προκύψουν μέσα από μελλοντικές συνεργασίες, επικεντρώνονται στην ιστορία μας, τις ομορφιές του τόπου, την παράδοση, το περιβάλλον αλλά  και τις ζωντανές εμπειρίες

 Όλοι μας ανεξαρτήτως, η δημοτική αρχή, οι ομάδες εργασίας και όσοι εργάστηκαν για τη Χάρτα έχουμε ως κοινό στόχο το πώς ο τόπος μας θα αναδειχθεί και θα προχωρήσεις εδραιώνοντας τη θέση του στη χώρα. Η Χάρτα του Δήμου πρέπει να φέρει τα στοιχεία της ευελιξίας, προσαρμοστικότητας, και αναπροσαρμογής. Αυτά είναι άλλωστε και τα στοιχεία που φέρει κάθε δυναμικός φορέας με γνώμονα πάντα το συμφέρον του τόπου και των ανθρώπων του. Για το λόγο αυτό απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να αγκαλιάσουν δυναμικά το εργαλείο αυτό και να το κάνουν  όχημα του τόπου μας.

Η Χάρτα του Δήμου Λαμιέων είναι η χάρτα όλων μας και από αύριο κιόλας ξεκινάμε με όρεξη και αποφασιστικότητα, την διαδρομή για τη νέα εποχή της Λαμίας».

Δείτε ΕΔΩ την Τουριστική  Χάρτα Δήμου Λαμιέων

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.