Χωρίς πετρέλαιο κινδυνεύει να μείνει ο Δήμος Λαμίας για τα επικοινωνιακά παιχνίδια του πρ. δημάρχου με τη πισίνα του ΤΕΙ

Κατά τη πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαμίας αποκαλύφτηκε ότι ο δήμος κινδυνεύει να μείνει χωρίς πετρέλαιο κίνησης.

Γιατί όμως συνέβη αυτό; Την ευθύνη σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες την έχει η προηγούμενη δημοτική αρχή του Γ. Κοτρωνιά, η οποία προκειμένου να ικανοποιήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια  κάποιων παραγόντων  με τη πισίνα του ΤΕΙ και την ομάδα πόλο του Νηρέα  έβαζαν πετρέλαιο στην πισίνα του ΤΕΙ και χρέωναν το Δήμο.

Κάποιες από αυτές τις παραλαβές τις έκανε ο ίδιος ο  πρώην Δήμαρχος αφού σύμφωνα με πληροφορίες τα δελτία παραλαβής φέρουν την υπογραφή του.

Η δημοτική αρχή προσπαθεί τώρα να βρει λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε, με νέους διαγωνισμούς και απευθείας αναθέσεις  ύψους 500.000 ευρώ για την προμήθεια καυσίμων μέχρι τον επόμενο διαγωνισμό,  ενώ είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι το κόστος θα το επωμιστεί ο δημότης.

Όπως είπε ο δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης, αλλά και ο αντιδήμαρχος των Οικονομικών και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Γιάννης Ρούλιας, το προηγούμενο διάστημα υπήρξε υπερβολικά μεγάλη κατανάλωση  μεγαλύτερη από αυτή που προέβλεπε η μελέτη,  επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχει ζήτημα, ωστόσο δεν θέλησαν να δώσουν συγκεκριμένα στοιχεία, αφού όπως ανέφεραν η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Από τη παράταξη του πρώην δημάρχου αντιτείνουν ότι «όλοι το γνώριζαν και οι περισσότεροι συμφωνούσαν, αφού και στο Δημοτικό Συμβούλιο είχαμε πάρει απόφαση να στηρίξουμε τα σωματεία που χρησιμοποιούσαν την πισίνα», όπως δήλωσε ο  πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών Σωτήρης Κουτσοβέλης.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.