Φρίκη στην Άμφισσα: Συνελήφθη 42χρονος που κακοποιούσε τα παιδιά του και ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρη του

 Συνελήφθη στην Άμφισσα ο 42χρονος  που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα ανήλικα  παιδιά του 10 και 16 ετών ενώ ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της 14χρονης κόρης του. 

 Τη φρίκη που βίωναν από την  αρρωστημένη δράση του πατέρα τους κατήγγειλαν στο ΑΤ Ευπαλίου τα ίδια του τα παιδιά. Αρχικά  ο 42χρονος παραπέμφθηκε για ενδοοικογενειακή βία όταν  την περασμένη Δευτέρα γυρνώντας μεθυσμένος στο σπίτι του ξυλοκόπησε  τα τρία παιδιά του που κατέφυγαν σε συγγενικό τους σπίτι.  Ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση που επιβεβαίωσε τις κατηγορίες για ασελγείς πράξεις   σε βάρος της ανήλικης.

Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας

Συνελήφθη αλλοδαπός, χθες (16-07-2021) το μεσημέρι στην Άμφισσα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας – Δελφών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον κ. Ανακριτή Άμφισσας, τη Δευτέρα (19-07-2021).

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.