Φθιώτιδα: Ανατίναξαν το ATM τράπεζας στο Νέο Μοναστήρι και διέφυγαν (φωτο)

Εκρηκτικό μηχανισμό τοποθέτησαν και πυροδότησαν άγνωστοι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας. Tο συμβάν έλαβε χώρα  τα ξημερώματα και από την έκρηξη ανατινάχτηκε ολοσχερώς το μηχάνημα Αυτόματης Ανάληψης χρημάτων της τράπεζας, τμήμα του κτηρίου και ένα ζαχαροπλαστείο – καφέ που βρίσκεται απέναντι, ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ειδικότερα, οι δράστες διοχέτευσαν άγνωστο μείγμα αερίου, μέσω της θυρίδας εξαγωγής χαρτονομισμάτων, εντός του ανωτέρω Α.Τ.Μ. και με τη χρήση αυτοσχέδιου πυροδοτικού μηχανισμού, προκάλεσαν έκρηξη σε αυτό με σκοπό την αφαίρεση των χρημάτων που βρίσκονταν στο εσωτερικό του.

Η έκρηξη ήταν ισχυρή που πέταξε από τα κρεβάτια τους κατοίκους του Ν.Μοναστηρίου Το ποσό που αφαίρεσαν από το ΑΤΜ οι δράστες είναι άγνωστο, καθώς επί τόπου βρέθηκαν και πολλά καμένα χαρτονομίσματα.
Η αστυνομία αναζητεί δυο άνδρες που έφυγαν από το σημείο αμέσως μετά την έκρηξη, ενώ είχαν βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο διαφυγής, προκειμένου να μην αφήσουν ίχνη πίσω τους, στο δρόμο προς το χωριό Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων. Τη φωτιά έσβησε η Π.Υ., ενώ εκτιμάται ότι πρόκειται για το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες που ανατίναξαν το ΑΤΜ.201610100716405331-768x576

Προβληματισμό πάντως προκαλείτο γεγονός ότι η ανατίναξη  έγινε ξημερώματα Δευτέρας που συνήθως δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα μέσα στο ΑΤΜ και η αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες ερευνά την υπόθεση προς κάθε κατεύθυνση.

Πηγή:www. ifarsala.g

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.