Υπό βροχή και χωρίς κάγκελα η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Λαμία- Η Θεανώ Φωτίου εκπροσώπησε την κυβέρνηση (foto+ video)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα παρά την έντονη βροχή , η παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην πόλη της Λαμίας.

Αρχικά υπήρχε η σκέψη να πραγματοποιηθεί μόνο η στρατιωτική παρέλαση αφού δεν ήταν λίγοι οι γονείς που διαμαρτύρονταν και ανησυχούσαν λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών. Σε σύσκεψη όμως που πραγματοποιήθηκε το πρωί οι προϊστάμενοι εκπαίδευσης σε συνεννόηση με τη Περιφέρεια αποφάσισαν να παρελάσουν μόνο οι σημαιοφόροι με τους παραστάτες, η Π.Υ., οι πρόσκοποι, οι πολιτιστικοί σύλλογοι και ο στρατός. Δεν παρέλασαν οι υπόλοιποι μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι Λαμιώτες παρακολούθησαν τη παρέλαση χωρίς μπάρες και κάγκελα, ενώ η παρέλαση κύλισε ομαλά χωρίς εντάσεις. Στην εξέδρα των επισήμων την κυβέρνηση εκπροσώπησε η αναπληρωτής υπουργός  Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου ενώ παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Αποστόλης Καραναστάσης και Δημήτρης Βέττας,  ο  Βουλευτής  Χρήστος Σταϊκούρας και η πρώην βουλευτής  Ελένη Μακρή -Θεοδώρου εκπροσωπώντας τη ΝΔ , ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραϊσκος, ο Δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης, ο πρώην Υπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος, και ο Θανάσης Χειμάρας για τους Ανεξ. Έλληνες.

Δηλώσεις

 

DSC_1200 DSC_1211 DSC_1225 DSC_1227 DSC_1274 DSC_1282 DSC_1284 DSC_1324 DSC_1327 DSC_1334 παρελαση1 παρελαση2 στρατος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_1321

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.