Τροχαίο δυστύχημα στην Οίτη με θύμα επιχειρηματία που είχε πάει για κυνήγι

Ο γνωστός επιχειρηματίας Γεώργιος Γερμανός, ηλικίας 66 ετών, από την Αθήνα έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητό του ανετράπη σε επαρχιακό δρόμο στο βουνό της Οίτης.

 Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε σήμερα (01-11-2015) στις 05:45΄ τα ξημερώματα, στη 2η χ/θ από τη διασταύρωση της επαρχιακής οδού Παύλιανης – Αποστολιάς Φωκίδας,  όταν το τσιπ που οδηγούσε ο άτυχος άντρας για άγνωστους λόγους εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 66χρονος ήταν μέλος μιας ομάδας κυνηγών που βρέθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή για κυνήγι. Στις 5.45 τα ξημερώματα χάθηκαν τα ίχνη του 66χρονου, ο οποίος οδηγούσε ένα τζιπ. Οι φίλοι του άρχισαν να τον αναζητούν στο κινητό τηλέφωνο, χωρίς όμως να παίρνουν απάντηση.

Λίγο αργότερα εντόπισαν το αυτοκίνητό του, το οποίο είχε ανατραπεί στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Αποστολιάς- Παύλιανης, λίγο μετά τα Καστέλια της Φωκίδας. Ο 66χρονος βρέθηκε πεσμένος στην πλάγια και βαριά τραυματισμένος.

Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε λίγο αργότερα από την Λαμία. Ωστόσο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της Λαμίας ο 66χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Ήδη παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή, ενώ το αστυνομικό τμήμα της Γραβιάς ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.