Τραυματίστηκε μαθητής στην Άμφισσα: Αποκολλήθηκε και τον καταπλάκωσε η… πόρτα του σχολείου

Παραλίγο τραγωδία για νεαρό μαθητή την περασμένη Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στο Μουσικό Σχολείο Άμφισσας.

Στην προσπάθεια του  μαθητή της Α Γυμνασίου να κλείσει την κεντρική πύλη, η πόρτα αποκολλήθηκε και τον καταπλάκωσε, ευτυχώς με τέτοιο τρόπο ώστε δεν συνέβη το μοιραίο.

Ο  μαθητής  χτύπησε στη λεκάνη του κι αμέσως διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Άμφισσας. Η διάγνωση έδειξε ότι δεν συνέβη κάτι ανεπανόρθωτο κι ο μαθητής μεταφέρθηκε στο σπίτι του, όπου και θα πρέπει να παραμείνει στο κρεβάτι του για τουλάχιστον 20 ημέρες.

Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι είχε γίνει επισήμανση της βλάβης της πόρτας κι είχε προγραμματιστεί η επισκευή της εντός της προσεχούς εβδομάδας.

Γίνονται έλεγχοι για την καταλληλότητα των σχολικών κτιρίων;

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα AmfissaPress θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για την επικινδυνότητα των κτιριακών εγκαταστάσεων αλλά και την προφανή έλλειψη καταλληλότητας για την λειτουργία του κτιρίου.

Οπως καταγγέλλει η ιστοσελίδα  AmfissaPress το θέμα δεν πρέπει να περάσει έτσι αλλά να αναζητηθούν ευθύνες ενώ σημειωνει ότι  οι επισκευές στο Μουσικό Σχολείο  έγιναν αποσπασματικά, τμηματικά, χωρίς τεχνική μελέτη και χωρίς την επίβλεψη κι επιμέλεια των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δ. Δελφών.

Να θυμίσουμε ότι το Μουσικό Σχολείου στεγάζεται από την περασμένη χρονιά  στο κτίριο του ΕΟΜΜΕΧ, στο οποίο παλαιότερα στεγαζόταν το ΤΕΙ.

Διαβάστε σχετικά:

http://www.amfissapress.gr/

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.