Τραγικό! Γιατρός αυτοκτόνησε κάνοντας βουτιά από τον 5ο όροφο του Νοσοκομείου Λαμίας

Έκανε πράξη την απειλή του   και αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου Λαμίας ο γιατρός, που από τις 5 τα ξημερώματα είχε βγει στα κάγκελα και απειλο΄θυσε ότι θα αυτοκτονήσει. Ειδικός διαπραγματευτής, άνδρες της πυροσβεστικής και αστυνομία ήταν κοντά του  τις τελευταίες ώρες.

Η πυροσβεστική είχε μαζί της το ειδικό στρώμα ασφαλείας το οποίο δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει, καθώς ο άντρας απειλούσε ότι εάν το αναπτύξουν το στρώμα, τότε και θα πέσει. Επίσης είχε δώσει εντολή να μην βλέπει κανέναν ένστολο.

Τελικά ο άτυχος γιατρός αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και της κόρης του. Ο 63χρονος γιατρός Ε.Κ. εργαζόταν στο διαγνωστικό τμήμα είχε συνταξιοδτηθεί πρόσφατα και ήταν δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας στο Δήμο Λαμίας. Στον 5ο όροφο του νοσοκομείου νοσηλευόταν η πεθερά του. Ο ίδιος το τελευταίο διάστημα είχε συμπτώματα κατάθλιψης. Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον, ο ίδιος δεν είχε πάρει ακόμη την σύνταξη και το εφάπαξ και αυτό τον είχε αγχώσει ιδιαίτερα.

Πηγή:http://www.lamiastar.gr/index.php/topikes-eidiseis/nomoi/fthiotida/12773-2012-07-16-06-02-17.html

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.