Το Σάββατο (14/11) στο Χαλκιοπούλειο: Γ.Σ. Λαμίας – ΠΑΟ.

Ο Γυμναστικός Λαμίας υποδέχεται το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο Χαλκιοπούλειο την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18.00 με διαιτητές την κ.Λ.Μουλά και Β.Κουτσούλα.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από δύο ήττες στο Πρωτάθλημα, γεγονός που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα αφού και οι δύο χρειάζονται απαραίτητα τους βαθμούς της νίκης.

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λείπουν στον Γυμναστικό, αφού μετά τον τραυματισμό και την απουσία του Βραζιλιάνου ακραίου Alan Araujo στην προηγούμενη αγωνιστική ήλθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Γιάννη Μαδούρα στον αγώνα με τον Εθνικό.

Σε κάθε περίπτωση η αναμέτρηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και θα είναι μιά ακόμη σκληρή μάχη τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στους πάγκους των ομάδων όπου θα αναμετρηθούν οι πρώην συνεργάτες Θ.Κατσιγιάννης και Δ.Ανδρεόπουλος.

Ακόμη γίνεται γνωστό στους φιλάθλους ότι μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας θα λειτουργήσουν τα εξωτερικά εκδοτήρια εισιτηρίων του Κλειστού Γυμναστηρίου με διαχωρισμό των φιλάθλων της Λαμίας και του Παναθηναικού.

Επίσης μετά από σχετική συνεργασία της Α.Δ. και της Διοίκησης του ΓΣ ΛΑΜΙΑ έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα ασφαλείας ώστε ο αγώνας να αρχίσει και να τελειώσει ομαλά με σκοπό να αποφευχθούν τα περσινά «παρατράγουδα» που δημιούργησαν προβλήματα στους φιλάθλους της Λαμίας και στον αγώνα γενικότερα.

Για την ομαλή και χωρίς προβλήματα προσέλευση και είσοδο των φιλάθλων, οι φίλαθλοι του ΠΑΟ προσερχόμενοι θα εισέρχονται από τη θύρα 2 (δυτική) και της Λαμίας από τη θύρα 1 (ανατολική).

Τέλος γίνεται γνωστό ότι δεν θα επιτραπεί σε κανένα η είσοδος εντός του περιβάλλοντος χώρου του Χαλκιοπουλείου χωρίς την κατοχή εισιτηρίου και δεν θα επιτραπεί η είσοδος αυτοκινήτων στο parking του Σταδίου αφού λήφθηκε απόφαση για τους προσερχόμενους να λειτουργήσει μόνον το parking της Πανελλήνιας Εκθεσης Λαμίας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.