Το πρώτο τρένο έφτασε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Μώλου

Ξεκίνησε η λειτουργία του Σιδηροδρομικού Σταθμού Μώλου. Αφού ξεπεράστηκαν δεκάδες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, το πρώτο διερχόμενο δρομολόγιο , με την αμαξοστοιχία «882» έκανε  στάση στις 10:30 π.μ.  την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στον σύγχρονο και ως σήμερα αναξιοποίητο Σ.Σ. Μώλου.

Οι πρώτοι επιβάτες που κατέβηκαν απ’ αυτή ήταν η υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Κωνσταντίνα Αντερριώτη, και το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Κατοίκων Μώλου, κ. Γεώργιος Ιωάννου.

Στο σημείο για να την υποδεχτούν βρέθηκαν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, βουλευτές και στελέχη της Τ.Α. Όπως τονίστηκε, σκοπός και στόχος όλων είναι πλέον να αυξηθούν τα δρομολόγια, προκειμένου να υπάρχει αρτιότερη εξυπηρέτηση. 

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Ιωάννης Συκιώτης αφού  ευχαρίστησε όλους τους πολιτικούς και θεσμικο΄ύς παράγοντες που  συνέβαλαν  στο να υλοποιηθεί  μια προσπάθεια  χρόνων, δήλωσε σχετικά: «Νοιώθουμε δικαιωμένοι γιατί έπιασαν τόπο οι ενέργειές μας και επιτέλους θα λειτουργήσει ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Μώλου. Η λειτουργία του θα σημάνει την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης τόσο των κατοίκων της περιοχής, όσο και των επισκεπτών, καθώς και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Ευελπιστούμε στην περαιτέρω αύξηση της τουριστικής κίνησης, γι’ αυτό και τον Σταθμό θα εξυπηρετεί το ηλεκτρικό λεωφορείο που θα προμηθευτούμε για τους δημότες μας, για το οποίο είμαστε σε φάση ενεργοποίησης των διαδικασιών δημοπράτησης» .

 ΠΗΓΗ: https://www.dimos-kamenon-vourlon.gr/

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.